Gluten-, lactose- en andere voedselallergieën: Wij bieden wat je zoekt!

Op Schiphol kun je eten wat je wilt. Van sushi tot pannenkoeken en van een snelle burger tot verse oesters. Als je een voedselallergie hebt of een dieet volgt, is de keuze echter vaak beperkter. Maar als het aan ons ligt niet! Overal op de luchthaven vind je een aantrekkelijk aanbod eten en drinken, dat geschikt is voor mensen met een voedselallergie of dieetwensen.

Per Tutti

Glutenvrij? Zoek niet langer!

Steeds meer mensen eten glutenvrij. Noodgedwongen vanwege een allergie of als bewuste keuze. Om hieraan tegemoet te komen, vind je zowel voor als na security, restaurants die glutenvrije maaltijden op het menu hebben. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar een geschikt én lekker gerecht!

Lijst met allergenen

Steeds meer mensen moeten door een voedselallergie, opletten met wat ze (kunnen) eten. Ze hebben een glutenvrij- of lactosevrijdieet of moeten andere allergenen vermijden. We willen graag dat iedereen een lekkere maaltijd kan vinden die past bij zijn of haar voedingswensen. Daarom heeft ieder restaurant op Schiphol een lijst met daarop alle allergenen die in het aanbod voorkomen. Heb je bijvoorbeeld een notenallergie? Dan check je met deze lijst wat je wel en niet kunt bestellen. Eet smakelijk!