Maak van Schiphol je kantoor voor onderweg

Snelle gratis wifi, comfortabele stoelen en voldoende oplaadpunten – dit zijn slechts een paar van de kenmerken van de werkplekken op Schiphol. Of je nu een doorgewinterde zakelijke reiziger bent of nog even wat wilt werken terwijl je op je vlucht wacht, er is altijd een optie die bij je past. Vertrekkende reizigers met nog een of twee uur tijd kunnen gebruiken maken van de handige werkplekken na security. Heb je wat meer tijd? Dan zou je ook de terminal kunnen verlaten om gebruik te maken van de uitstekende faciliteiten op het Schiphol-terrein. Lees verder voor meer informatie en maak van onze luchthaven je kantoor voor onderweg.

Werkplekken

Werkplekken

Vind je het niet erg om midden in de drukte van de luchthaven aan het werk te gaan? Vertrekkende reizigers kunnen gebruik maken van de werkplekken die je vindt in alle lounges op de pieren C en D. De ideale plek om nog even te werken of te studeren voor je aan boord gaat, of om even op internet te surfen. De luchthaven heeft gratis wifi die binnen overal beschikbaar is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een lege batterij, alle werkplekken zijn uitgerust met stopcontacten zodat je je laptop, telefoon of tablet kunt opladen.

Spaces

Reizigers en gasten op Schiphol kunnen nu gebruik maken van de nieuwe Spaces Lounge in de openbare ruimte van de luchthaven boven Vertrek 1. Deze eersteklas en flexibele werklocatie heeft een prachtig uitzicht op het Panoramaterras en is gunstig gelegen naast het Panorama Restaurant. Spaces beschikt over zes volledig uitgeruste werkruimtes en vier vergaderruimtes, waardoor het een geweldige plek is om individueel aan het werk te gaan of om af te spreken met collega's. Je hebt geen Spaces-lidmaatschap nodig om toegang te krijgen tot de lounge, maar er geldt wel een toeslag.

Work at Panorama Spaces

WTC Schiphol

Op korte loopafstand van Schiphol Plaza, richting parkeergarage P1, bevindt zich het zakendistrict van WTC Schiphol. Hier zijn verschillende bedrijven gevestigd, maar ook reizigers kunnen gebruikmaken van de dynamische werkomgeving van het WTC. Er is een gemeenschappelijke werkruimte waar je lekker kunt zitten, en wat kunt werken op je laptop terwijl je op je vlucht wacht. Krijg je trek van al dat werken of heb je behoefte aan een opkikkertje? De werkruimte ligt vlakbij STACH, waar je gezonde maaltijden en snacks kunt kopen of een kop koffie kunt drinken. Ook beschikt het over een zonnig buitenterras.

The Base

Iets verder van de terminal, maar een goede optie voor reizigers die wat meer tijd hebben. The Base ligt in het hart van het Schiphol Central Business District en is te voet, met de fiets of per bus bereikbaar vanaf Schiphol Plaza. Je vindt er flexwerkplekken in het lichte en ruime atrium, dat ook een fijne plek is om elkaar te ontmoeten. Wat eten en drinken betreft is er ruime keuze, met Starbucks, The Market (een selfservice restaurant voor een snelle maaltijd) en ViVa (een meer formeel café-restaurant), allemaal gevestigd in het gebouwencomplex.

Met zoveel mogelijkheden vind je zeker een geschikte werkplek op Schiphol. Maar werk niet te hard, we willen niet dat je je vlucht mist!

Lees ook de vorige blogs

 • DeNoize test slimme raamtechnologie bij Schiphol

  Gepubliceerd op:

  DeNoize heeft een proefhuisje vlakbij Schiphol gebouwd om hun slimme raamtechnologie te testen die de geluidsoverlast voor omwonenden kan verminderen.

 • Noord/Zuidlijn naar Schiphol? Een goede zaak!

  Gepubliceerd op:

  Dankzij het doortrekken van de Noord/Zuidlijn houden we Schiphol uitstekend bereikbaar en reis je straks ook met de metro van of naar Schiphol.

 • Nieuwe bestemmingen 2023

  Gepubliceerd op:

  In 2023 vlieg je vanaf Schiphol naar nieuwe en bekende bestemmingen. Alle details en wat er op een aantal van deze plekken te beleven is, lees je in onze blog.