Maak van Schiphol je kantoor voor onderweg

Snelle gratis wifi, comfortabele stoelen en voldoende oplaadpunten – dit zijn slechts een paar van de kenmerken van de werkplekken op Schiphol. Of je nu een doorgewinterde zakelijke reiziger bent of nog even wat wilt werken terwijl je op je vlucht wacht, er is altijd een optie die bij je past. Vertrekkende reizigers met nog een of twee uur tijd kunnen gebruiken maken van de handige werkplekken na security. Heb je wat meer tijd? Dan zou je ook de terminal kunnen verlaten om gebruik te maken van de uitstekende faciliteiten op het Schiphol-terrein. Lees verder voor meer informatie en maak van onze luchthaven je kantoor voor onderweg.

Werkplekken

Werkplekken

Vind je het niet erg om midden in de drukte van de luchthaven aan het werk te gaan? Vertrekkende reizigers kunnen gebruik maken van de werkplekken die je vindt in alle lounges op de pieren C en D. De ideale plek om nog even te werken of te studeren voor je aan boord gaat, of om even op internet te surfen. De luchthaven heeft gratis wifi die binnen overal beschikbaar is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een lege batterij, alle werkplekken zijn uitgerust met stopcontacten zodat je je laptop, telefoon of tablet kunt opladen.

Privium

Ben je op zoek naar een wat meer exclusieve ervaring, maar wil je de terminal niet verlaten? Kijk dan eens wat een Privium lidmaatschap te bieden heeft. Een van de voordelen van Privium is dat je gebruik kunt maken van de Privium Lounges. Daar kun je ongestoord werken op een van de vele comfortabele en praktische werkplekken. De lounges zijn ook een prima plek om te ontspannen. Ze zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen, zitplaatsen met oplaadpunten, een selectie kranten en een ruim aanbod eten en drinken.

Schiphol Privium Partner

WTC Schiphol

Op korte loopafstand van Schiphol Plaza, richting parkeergarage P1, bevindt zich het zakendistrict van WTC Schiphol. Hier zijn verschillende bedrijven gevestigd, maar ook reizigers kunnen gebruikmaken van de dynamische werkomgeving van het WTC. Er is een gemeenschappelijke werkruimte waar je lekker kunt zitten, en wat kunt werken op je laptop terwijl je op je vlucht wacht. Krijg je trek van al dat werken of heb je behoefte aan een opkikkertje? De werkruimte ligt vlakbij STACH, waar je gezonde maaltijden en snacks kunt kopen of een kop koffie kunt drinken. Ook beschikt het over een zonnig buitenterras.

The Base

Iets verder van de terminal, maar een goede optie voor reizigers die wat meer tijd hebben. The Base ligt in het hart van het Schiphol Central Business District en is te voet, met de fiets of per bus bereikbaar vanaf Schiphol Plaza. Je vindt er flexwerkplekken in het lichte en ruime atrium, dat ook een fijne plek is om elkaar te ontmoeten. Wat eten en drinken betreft is er ruime keuze, met Starbucks, The Market (een selfservice restaurant voor een snelle maaltijd) en ViVa (een meer formeel café-restaurant), allemaal gevestigd in het gebouwencomplex.

Met zoveel mogelijkheden vind je zeker een geschikte werkplek op Schiphol. Maar werk niet te hard, we willen niet dat je je vlucht mist!

Lees ook de vorige blogs

 • Ga goed voorbereid de wachtrij in

  Gepubliceerd op:

  Door de drukte vanwege de meivakantie en personeelstekorten zijn de wachtrijen op Schiphol op dit moment erg lang. Ga je vliegen via Schiphol?

 • Waarom is het druk op Schiphol in de meivakantie?

  Gepubliceerd op:

  De meivakantie is begonnen! Zoals we hadden verwacht, is het erg druk op Schiphol. We leggen uit waarom je tot onze spijt te maken hebt met langere wachttijden.

 • Leuk om te doen met kinderen op Schiphol

  Gepubliceerd op:

  Of je nu moet wachten tot je vlucht vertrekt, of je gewoon een leuk dagje uit wilt. Op Schiphol is voor en na security van alles te beleven voor kinderen.