Diensten

Een ideale plek om af te spreken

Vergaderruimtes

Effectief vergaderen doe je op Schiphol. Er zijn meerdere locaties waar je jouw zakenrelaties kunt ontmoeten. Zowel voor als achter de paspoortcontrole zijn er vergaderfaciliteiten.

Vergaderen op de luchthaven

Spaces Lounge

Spaces Lounge biedt flexibele werkplekken en vergaderzalen op de derde etage in vertrekhal 1 op Schiphol (voor security). Je vindt er zes volledig ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals. Ook zijn er vier meeting rooms. In het naastgelegen Panorama Restaurant voor eten en drinken en een geweldig uitzicht over de landingsbanen en vertrekkende en aankomende vliegtuigen.

Er is geen Spaces-lidmaatschap nodig om toegang te krijgen tot de lounge, maar er geldt wel een toeslag.

Meer informatie via 020 809 2702 of reception.meetingcenter@spacesworks.com
Ontdek meer over de Spaces Lounge

!--### Café Chocolat Vergaderen voor de fijnproevers. Zo kunnen we vergaderen bij Café Chocolat gerust wel noemen. Achter de paspoortcontrole vind je deze speciale ruimte waar je met twaalf collega’s af kunt spreken. Chocoladeverleidingen, de beste koffie, een goede lunchkaart en uitzicht op de vliegtuigen maken van vergaderen een echte beleving.

Voor meer informatie en/of het reserveren van de vergaderruimte kun je contact opnemen via:
+31 20 603 4603
sales@hmshost.net
Ontdek meer over Café Chocolat-->

Vergaderen rondom de luchthaven

Ook rondom Schiphol vind je verschillende toplocaties om af te spreken. Allemaal op loopafstand van de luchthaven.

The Base

The Base bevindt zich in het hart van het Schiphol Central Business District. In het lichte en ruime atrium zijn talloze flexwerkplekken aanwezig. Daarnaast zijn er meerdere restaurants, een AH to go en vele andere faciliteiten. Vanaf Schiphol Plaza is The Base makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets of per bus.

Meer informatie via 020 799 1500 of schiphol.thebase@regus.com
Ontdek meer over The Base

The Office Operators

Elke dag bezoeken honderden internationale zakenreizigers het center van The Office Operators (TOO). TOO is dan ook gevestigd in het WTC Schiphol Airport, op loopafstand van de aankomst- en vertrekhallen. Naast de veertien vergaderruimtes, zijn er ook volledig verzorgde kantoorruimtes en flexwerkplekken.

Meer informatie via 020 201 4900 of reception.wtcschiphol@theofficeoperators.com
Ontdek meer over The Office Operators

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het Hilton Amsterdam Airport Hotel is een van de meest prestigieuze vergaderlocaties nabij Schiphol. Het hotel heeft een rijke variatie aan zakelijke faciliteiten; van stijlvolle vergaderruimtes tot een twee verdiepingen hoge balzaal. Verder is er een 24-uurs businesscenter met kantoorruimten en boardrooms. Het Hilton Hotel is de perfecte keuze voor meerdaagse conferenties.
Ontdek meer over Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Conference Centre

Op nog geen 3 minuten lopen vanuit de vertrek- en aankomsthal vind je het Sheraton hotel. Hier zijn 30 vergaderruimtes in alle soorten en maten, geschikt voor 4 tot 550 personen. Iedere ruimte hier is voorzien van handige faciliteiten die je naar wens kunt aanpassen. Of je dus een kleine vertrouwelijke ruimte of een groot auditorium nodig hebt, het Sheraton Hotel is de ideale locatie voor jouw meeting.
Ontdek meer over Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Conference Centre

Spaces Schiphol Airport

Werken in een hypermoderne omgeving waar je je helemaal thuis voelt? Kom naar Spaces Schiphol Airport. De werkplekken in de geweldige smart building van Microsoft bieden alles wat je nodig hebt. Denk aan razendsnelle wifi, designer werkplekken, de laatste technologische snufjes, ruime meeting rooms, barista-koffie en natuurlijk een energieke community van internationale ondernemers.

Vanaf NS-station Schiphol loop je er in een kwartiertje naartoe, en met bus 187, 190, 191, 197, 198, 300 of 310 ben je er zelfs binnen een paar minuten.

Meer informatie via 020 240 9800 of reception.schiphol@spacesworks.com
Ontdek meer over Spaces Schiphol Airport

citizenM Schiphol Airport hotel

Op 250 meter van Aankomst 4 vind je societyM Schiphol: zes stijlvolle vergaderzalen, vol designermeubels, hightech-apparaten, koekjes, koffie en kunst. De perfecte plek om te werken en vergaderen dus. Aan tafel met relaties en/of collega's, of wereldwijd verbonden via de razendsnelle wifi.
Ontdek meer over citizenM Schiphol Airport hotel

Ook een bezoekje waard...

Alles voor je gezondheid

Boots Apotheek Plaza

Tijdelijk je bagage opbergen in lockers of bij Baggage Storage

Relaxen zonder zware bagage

Top tot teen relaxed

XpresSpa