Een ideale plek om af te spreken

Vergaderruimtes

Effectief vergaderen doe je op Schiphol. Er zijn meerdere locaties waar je jouw zakenrelaties kunt ontmoeten. Zowel voor als achter de paspoortcontrole zijn er vergaderfaciliteiten.

Vergaderen op de luchthaven

Café Chocolat

Vergaderen voor de fijnproevers. Zo kunnen we vergaderen bij Café Chocolat gerust wel noemen. Achter de paspoortcontrole vind je deze speciale ruimte waar je met twaalf collega’s af kunt spreken. Chocoladeverleidingen, de beste koffie, een goede lunchkaart en uitzicht op de vliegtuigen maken van vergaderen een echte beleving.

Voor meer informatie en/of het reserveren van de vergaderruimte kun je contact opnemen via:
+31 20 603 4603
sales@hmshost.net

Ontdek meer over Café Chocolat

Vergaderen rondom de luchthaven

Ook rondom Schiphol vind je verschillende toplocaties om af te spreken. Allemaal op loopafstand van de luchthaven.

Regus Schiphol Airport Meeting Centre

Het Meeting Centre van Regus heeft een bijzonder uitzicht. Je kijkt zo op de start- en landingsbanen van Schiphol. Of je nou met 2 of 40 personen wilt vergaderen, er is altijd een geschikte ruimte. De prijzen beginnen vanaf € 100 per dag. Ook zijn er op aanvraag extra faciliteiten beschikbaar, zoals catering, apparatuur en administratieve ondersteuning. Als Privium lid ontvangt u 20 procent korting op uw reservering. De vergaderruimtes van Regus Skyport zijn voorzien van gratis internet, flipover, whiteboard en water.

Ontdek meer over Regus Schiphol Airport Meeting Centre

The Office Operators

Elke dag bezoeken honderden internationale zakenreizigers het center van The Office Operators (TOO). TOO is dan ook gevestigd in het WTC Schiphol Airport, op loopafstand van de aankomst- en vertrekhallen. Naast de veertien vergaderruimtes, zijn er ook volledig verzorgde kantoorruimtes en flexwerkplekken.

Ontdek meer over The Office Operators

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het Hilton Amsterdam Airport Hotel is een van de meest prestigieuze vergaderlocaties nabij Schiphol. Het hotel heeft een rijke variatie aan zakelijke faciliteiten; van stijlvolle vergaderruimtes tot een twee verdiepingen hoge balzaal. Verder is er een 24-uurs businesscenter met kantoorruimten en boardrooms. Het Hilton Hotel is de perfecte keuze voor meerdaagse conferenties.

Ontdek meer over Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Conference Centre

Op nog geen 3 minuten lopen vanuit de vertrek- en aankomsthal vind je het Sheraton hotel. Hier zijn 30 vergaderruimtes in alle soorten en maten, geschikt voor 4 tot 550 personen. Iedere ruimte hier is voorzien van handige faciliteiten die je naar wens kunt aanpassen. Of je dus een kleine vertrouwelijke ruimte of een groot auditorium nodig hebt, het Sheraton Hotel is de ideale locatie voor jouw meeting.

Ontdek meer over Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Conference Centre

Spaces Schiphol Airport

Werken in een hypermoderne omgeving waar je je helemaal thuis voelt? Kom naar Spaces Schiphol Airport. De werkplekken in de geweldige smart building van Microsoft bieden alles wat je nodig hebt. Denk aan razendsnelle wifi, designer werkplekken, de laatste technologische snufjes, ruime meeting rooms, barista-koffie en natuurlijk een energieke community van internationale ondernemers.

Vanaf NS-station Schiphol loop je er in een kwartiertje naartoe, en met bus 187, 190, 191, 197, 198, 300 of 310 ben je er zelfs binnen een paar minuten.

Ontdek meer over Spaces Schiphol Airort

citizenM Schiphol Airport hotel

Op 250 meter van Aankomst 4 vind je societyM Schiphol: zes stijlvolle vergaderzalen, vol designermeubels, hightech-apparaten, koekjes, koffie en kunst. De perfecte plek om te werken en vergaderen dus. Aan tafel met relaties en/of collega's, of wereldwijd verbonden via de razendsnelle wifi.
Ontdek meer over citizenM Schiphol Airport hotel

Ook een bezoekje waard...

Alles voor je gezondheid

Boots Apotheek Plaza

Niet meer in de terminal

Roken op Schiphol

Tijdelijk je bagage opbergen in lockers of bij Baggage Storage

Relaxen zonder zware bagage