Vergaderruimtes

Een ideale plek om af te spreken

Effectief vergaderen doe je op Schiphol. Er zijn meerdere locaties waar je jouw zakenrelaties kunt ontmoeten. Zowel voor als achter de paspoortcontrole zijn er vergaderfaciliteiten.

Van vliegtuig naar vergaderzaal

Café Chocolat

Vergaderen voor de fijnproevers. Zo kunnen we vergaderen bij Café Chocolat gerust wel noemen. Achter de paspoortcontrole vind je deze speciale ruimte waar je met twaalf collega’s af kunt spreken. Chocoladeverleidingen, de beste koffie, een goede lunchkaart en uitzicht op de vliegtuigen maken van vergaderen een echte beleving.

Ontdek meer

Wat langer blijven

Ook rondom Schiphol vind je verschillende toplocaties om af te spreken. Allemaal op loopafstand van de luchthaven.

Regus Schiphol Airport Meeting Centre

Het Meeting Centre van Regus heeft een bijzonder uitzicht. Je kijkt zo op de start- en landingsbanen van Schiphol. Of je nou met 2 of 40 personen wilt vergaderen, er is altijd een geschikte ruimte. De prijzen beginnen vanaf € 100 per dag. Ook zijn er op aanvraag extra faciliteiten beschikbaar, zoals catering, apparatuur en administratieve ondersteuning. Als Privium lid ontvangt u 20 procent korting op uw reservering. De vergaderruimtes van Regus Skyport zijn voorzien van gratis internet, flipover, whiteboard en water.

Ontdek meer

The Office Operators

Elke dag bezoeken honderden internationale zakenreizigers het center van The Office Operators (TOO). TOO is dan ook gevestigd in het WTC Schiphol Airport, op loopafstand van de aankomst- en vertrekhallen. Naast de veertien vergaderruimtes, zijn er ook volledig verzorgde kantoorruimtes en flexwerkplekken.

Ontdek meer

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het gloednieuwe Hilton Amsterdam Airport Hotel is een van de meest prestigieuze vergaderlocaties op Schiphol. Het hotel heeft een rijke variatie aan zakelijke faciliteiten; van stijlvolle vergaderruimtes tot een twee verdiepingen hoge balzaal. Verder is er een 24-uurs businesscenter met kantoorruimten en boardrooms. Het Hilton Hotel is de perfecte keuze voor meerdaagse conferenties.

Ontdek meer

Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Conference Centre

Op nog geen 3 minuten lopen vanuit de vertrek- en aankomsthal vind je het Sheraton hotel. Hier zijn 30 vergaderruimtes in alle soorten en maten, geschikt voor 4 tot 550 personen. Iedere ruimte hier is voorzien van handige faciliteiten die je naar wens kunt aanpassen. Of je dus een kleine vertrouwelijke ruimte of een groot auditorium nodig hebt, het Sheraton Hotel is de ideale locatie voor jouw meeting.

Ontdek meer

Ook een bezoekje waard...

Bitcoin-automaat

Euro’s inwisselen voor bitcoins

Kruierservice

Je persoonlijke bagagedrager

Meet & Assist

Ontvangst met open armen