theGROUNDS – Innovatie incubator:

Sinds 1 april 2016 ‘wonen’ collega’s en start-ups op de eerste verdieping van het fraaie Constellation gebouw op Schiphol-Oost. In theGROUNDS vinden zij een plek waar inspiratie, samenwerken en innovatie voelbaar zijn zodra je een stap over de drempel zet.

DUURZAME TOEKOMST-verantwoord omgaan met energie 3 the grounds

Leidende bedrijven en kennisinstellingen komen hier samen om innovatieve toepassingen te ontwikkelen voor een duurzame luchthaven. De collega’s van theGROUNDS vormen daarmee de basis voor het waarmaken van onze duurzame ambities.

Werkplekken

Binnen de muren van het pand komen ideeën tot leven, nemen start-ups ruimte voor groei en is de innovatie van ons mooie Schiphol het uitgangspunt. Er zijn ook flexplekken beschikbaar voor tijdelijke bezetting. Om jezelf uit te dagen of los te komen van jouw dagelijkse routine. Wie weet welke ideeën je opdoet!

Inspirerende vergaderlocatie

Je kunt ook vergaderen in theGROUNDS. Je kunt de cateraar inhuren op deze locatie en parkeren kan bijna voor de deur. Er is een blauwe zone waar je maximaal 1,5 uur mag staan. Wil je langer blijven, dan parkeer je op P57. Bekijk de routebeschrijving.

Wil je meer weten of gelijk een werkplek regelen? Neem dan contact op met Honesta Tjen-A-Tak via thegrounds@schiphol.nl.