Kerngegevens, feiten, cijfers, verkeers- en vervoercijfers en ontwikkelingen: Royal Schiphol Group in cijfers

Soms zeggen cijfers meer dan woorden. Volg onderstaande links en vind diverse brochures en overzichten met feiten, cijfers en kerngegevens van Royal Schiphol Group en haar belangrijkste activiteiten.

Kerngegevens van Royal Schiphol Group

Bekijk de kerncijfers van het voorgaande jaar. Hier lees je in een overzichtelijk weergave meteen de belangrijkste financiële resultaten, verkeer- en vervoercijfers, de marktontwikkeling, aantal medewerkers en nog veel meer kerngegevens.

Feiten en cijfers – een samenvatting van het jaarverslag

Snel een aantal feiten en cijfers nodig over Royal Schiphol Group en haar activiteiten? In deze pdf-downloads vind je een kernachtige samenvatting van het jaarverslag van de afgelopen jaren.

Verkeer en vervoercijfers per maand

Interesse in het aantal passagiers dat via Amsterdam Airport Schiphol vliegt of hoeveel vliegbewegingen er zijn per maand? In de maandverslagen Verkeer & Vervoer vind je informatie over aantallen vliegtuigbewegingen, afgehandelde passagiers en het volume aan vracht.

Jaarlijkse Traffic Reviews

De jaarlijkse Traffic Reviews bieden een uitgebreid overzicht van de belangrijkste verkeers- en transportcijfers van Amsterdam Airport Schiphol. De publicatie is bedoeld voor een internationale doelgroep en is daarom alleen beschikbaar in het Engels.