Nieuws: Hoogste punt Lounge 1 gevierd met pannenbier

Een mooie mijlpaal voor het project herinrichting Lounge 1. De bouw van een nieuwe techniekruimte bovenop het nieuwe stuk van de lounge betekende namelijk dat we het hoogste punt van het project hebben bereikt. En dat moest, geheel volgens traditie, gevierd worden.

Pannenbier Lounge 1 Schiphol

Gepubliceerd op: 9 april 2024

Donderdag 28 maart kwamen alle betrokkenen daarom bijeen. Voorzien van het traditionele pannenbier en haring en andere hapjes stonden zij in het nieuwe deel van de lounge dat ze samen de afgelopen maanden bouwden en stukje voor stukje zagen groeien.

Kapfooi

Tijdens de bijeenkomst lieten Lieve Declerq (directeur van Spie, dat onderdeel is van de uitvoerend aannemer ESAP) en Sybren Hahn (Executive Director Schiphol Infrastructure) de behaalde mijlpalen nog eens de revue passeren. Het geheel stond onder leiding van ceremoniemeester Siebolt Bennema (directeur van Schiphol Projects). Vervolgens werd de al even traditionele kapfooi uitgereikt door de twee hoofduitvoerders Techniek en Bouw van ESAP en werd er vooruitgekeken naar nog meer mooie mijlpalen die nog op de planning staan.

Trots

En dat die er komen, staat wel vast. De samenwerking met ESAP verloopt dan ook voorspoedig. Zo voorspoedig dat er nu zelfs in de weekenden gewerkt wordt om zo de door de weersomstandigheden verloren tijd in te halen. Iets waar we enorm trots op zijn.