Parkeren: Ophalen & wegbrengen

Vanwege de maatregelen op Schiphol vragen we je vriendelijk om op de parkeerplaats P1 op je passagier te wachten of daar bij het wegbrengen afscheid van elkaar te nemen. Ga niet de aankomst- of vertrekhal in. Het is wat minder gezellig, maar zo zorgen we ervoor dat iedereen die op Schiphol aanwezig is, daar ook echt moet zijn. Natuurlijk begrijpen we het als je met je reisgezelschap meeloopt als het echt niet anders kan, bijvoorbeeld omdat ze hulpbehoevend zijn. Fijn dat je hierbij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de andere reizigers houdt en altijd je mondkapje draagt.

Spreek af op de parkeerplaats

Wanneer je iemand op komt halen of wilt wegbrengen, kun je parkeren op P1 Parkeren. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Vanaf hier is het 3 tot 6 minuten lopen tot de vertrekhallen.

Je kunt vertrekkende reizigers ook snel afzetten bij de Kiss & Ride direct voor de vertrekhallen. Om hier even kort te staan, volg je de borden ‘Vertrek’. Check de borden van de luchtvaartmaatschappij voor de juiste vertrekhal. Let op! Parkeren is hier verboden.