Parkeren bij ophalen & wegbrengen: Kiss & Ride

Voor een goed afscheid of een warm onthaal volg je op Schiphol de borden ‘Parkeren’ en zet je jouw auto in P1 Kort Parkeren. In 3 tot 6 minuten loop je via Schiphol Plaza naar de aankomst- en vertrekhallen. Je hoeft daarvoor niet te reserveren. Snel iemand afzetten kan ook bij de Kiss & Ride vlak voor de terminal. Parkeren mag daar niet.

Kiss & Ride

Je kunt vertrekkende reizigers ook even snel afzetten bij ‘Kiss & Ride’ voor de vertrekhallen. Om hier even kort te staan, volg je de borden ‘Vertrek’. Check de borden van de luchtvaartmaatschappij voor de juiste vertrekhal. Let op! Parkeren is hier verboden.

Een korte stop in P1 Kort Parkeren

Neem je tijd voor een goed weerzien of afscheid. Vanaf Schiphol P1 Kort Parkeren loop je in 3 tot 6 minuten naar de vertrek- of aankomsthal.

€ 1 per 10 minuten 

Parkeren voor mindervaliden

Pal voor de vertrekhallen zijn de speciale invalideparkeerplaatsen. Hier kun je maximaal een uur parkeren als je je invalidekaart én parkeerschijf zichtbaar achter de voorruit legt.

Heb je hulp nodig om van je parkeerplaats naar de vertrekhallen te komen? Onze airport assistants helpen je graag.

Maximale doorrijhoogte parkeergarages

Is je auto hoger dan twee meter? Dan kun je helaas niet in P1 parkeren. Ga in dat geval naar P3 Lang Parkeren Terrein. Dit parkeerterrein heeft geen maximale doorrijhoogte. Meld bij de intercom bij de slagboom dat je auto hoger is dan twee meter, dan kun je er parkeren voor het tarief van kort parkeren (P1).