Waar vind ik een oplaadpunt: Je elektrische auto opladen op Schiphol

Ga je binnenkort op reis, en kom je met de elektrische auto naar Schiphol? Dan is het fijn om te weten dat je bij terugkomst weer met een volle accu wegrijdt. Op meerdere parkeerlocaties op Schiphol zijn laadpalen waar je je auto kunt opladen. Dat kan gewoon met je laadpas en reserveren is niet nodig. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de laadtijd: je betaalt namelijk per kWh en je kunt je elektrische auto weer ophalen wanneer je wilt. Lang parkeren is dus geen probleem. We hopen je snel op Schiphol te zien!

Hoe werkt opladen op Schiphol?

Je elektrische auto opladen op Schiphol is heel makkelijk. Als er een laadpaal vrij is, kun je je auto direct aansluiten. Je betaalt € 0,54 per kWh, met een starttarief van € 1,21. Opladen kan gewoon met je laadpas en er is geen maximale laadtijd. Je haalt je elektrische auto dus op wanneer je wilt en rijdt weg met een volle accu. Maar hou er rekening mee dat we geen vrije plaats kunnen garanderen.

Waar vind ik een laadpaal?

Op Schiphol staan op meerdere parkeerlocaties laadpalen voor elektrische auto’s. Hier lees je waar:

  • Bij P1: op de tweede verdieping (dus op het dak), rij 206 en 207.
  • In de P3 garage: op de begane grond van de garage, rechts van de ingang. Voor auto's < 2 meter.
  • In Privium 1: op de eerste verdieping, rij 101 (windmolen).
  • In Privium Excellence: recht tegenover de oprit van de eerste verdieping.
  • Bij P6 Valet Parking zijn ook oplaadpunten beschikbaar. Vraag ernaar bij de baliemedewerker als je je sleutels inlevert, dan regelen wij de rest.

Veelgestelde vragen

Moet ik ergens aangeven dat ik elektrisch rijd?

Nee, je hoeft niet van tevoren aan te geven dat je met een elektrische auto naar Schiphol komt. Je kunt gewoon op een van onze locaties parkeren en opladen bij een vrij oplaadpunt.

Wat kost opladen op Schiphol?

Je betaalt voor elektrisch laden € 0,54 cent per kWh, met een starttarief van € 1,21 (tarieven zijn inclusief btw).

Betaal ik op Schiphol ook voor de laadtijd?

Nee, je betaalt niet voor de tijd dat je auto op een laadpaal is aangesloten. Je betaalt alleen het starttarief van € 1,21 en de vaste prijs van € 0,54 cent per kWh. De tarieven zijn inclusief btw.

Alle veelgestelde vragen over parkeren