Autowasservice Schiphol Parking: Laat je auto milieuvriendelijk wassen

Terugkomen van je reis en wegrijden in een schone auto? Dat kan met de autowasservice van Schiphol. Wij wassen je auto op milieuvriendelijke wijze, zonder gebruik van water*. Naast de besparing van veel water zorgt deze innovatieve methode voor een glanzend en krasvrij resultaat.

Car wash Bronze

Heeft je auto van buiten wel een opfrisbeurt nodig? Wij laten de buitenkant van je auto er weer blinkend uitzien.

Tarief Car wash Bronze: € 34,50

Car wash Silver

De binnen- en buitenkant (excl. kofferbak) van je auto weer glanzend schoon? Bij deze wasbeurt maken we naast de buitenkant ook het interieur van je auto helemaal schoon, zodat je auto zowel van binnen als buiten er weer tiptop uitziet.

Tarief Car wash Silver: € 57,50

Car wash Gold

Na deze uitgebreide wasbeurt is je auto eigenlijk weer als nieuw. We maken zowel de binnen- als buitenkant van de auto (incl. kofferbak) volledig schoon. Daarnaast krijgt je auto een wax.

Tarief Car wash Gold: € 69,50

* Je auto wordt met een kleine hoeveelheid autowasmiddel en microvezel doeken gewassen. Het speciale autowasmiddel zorgt ervoor dat het vuil eenvoudig door de microvezel doeken wordt opgenomen. Zo kan je auto op milieuvriendelijke wijze en zonder water gewassen worden met als resultaat: een schone en glanzende auto.

* Voor deze wasservice zijn (bestel) busjes uitgesloten.