Schiphol lounges: Relaxen, werken, shoppen, genieten

Vlieg je van of naar Schiphol en wil je de tijd op de luchthaven op een nuttige en leuke manier besteden? Dan kan je terecht in onze lounges. Hier kan je prettig werken, even uitrusten, lekker eten en drinken of shoppen bij diverse winkels. Maak kennis met de Privium Lounges, de shopping lounges 1-4 en de lounges van de luchtvaartmaatschappijen.

Lounge Privium

Loungen voor Privium Plus leden

Ben je Privium Plus lid? Dan krijg je toegang tot de meest exclusieve lounges op Schiphol. In de comfortabele lounges kan je ongestoord werken. Er is gratis wifi, een selectie van (inter)nationale kranten en media en een uitgebreid buffet, zodat je niets te kort komt.

Je vindt de Privium ClubLounge Departures (voor security) tussen Vertrekhal 1 en 2, schuin achter balierij 9. De Privium ExpressLounge (na security) ligt aan het begin van de D-pier, op de tweede verdieping van Lounge 1. De Privium ClubLounge West (na security) bevindt zich op de Holland Boulevard bij de E-pier. De entree is achter Dutch Bar & Kitchen.

Airline lounges op Schiphol

Als frequent flyer kan je vaak ook terecht in de eigen lounges van de luchtvaartmaatschappijen. Zo vind je op Schiphol de KLM Crown-lounges op de tweede verdieping van Lounge 2 tegenover de D-pier (lounge 25) en tegenover de F-pier (lounge 52). De Aspire lounges bevinden zich op de bovenste verdieping van Lounge 2 bij de E-pier (lounge 41) en op de tweede verdieping van Lounge 1 na de security controle (lounge 26). Geniet van de rust, de lekkere snacks en het uitzicht over de start- en landingsbanen.

Lekker shoppen, eten en drinken

Na de security- en eventuele paspoortcontrole kom je in een van onze lounges. Hier kan je naar hartenlust winkelen, gezellig een drankje doen of iets eten. Reis je binnen Europa vanuit Vertrekhal 1 en 1a? Dan kom je onderweg naar gates B, C en D59-D87 terecht in Lounge 1. Vanuit Vertrekhal 2 en 3 kom je terecht in Lounge 2 en 3. Daar vindt je de doorgangen naar gates D1-D57, E, F, G en H. Vlieg je vanaf de M-gate? Dan loop je vanuit Vertrekhal 3 zo Lounge 4 in.

NS International Lounge

Reis je met de internationale trein via Schiphol? Dan geeft je 1e klas ticket toegang tot de NS International Lounge - Regus Express in Aankomsthal 4. Je vindt hier comfortabele werkplekken, wifi, moderne vergaderzalen en gratis drinken. De lounge is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.30 – 19.30 uur, in het weekend is de lounge gesloten.