Vaccinaties Na Security

Locaties na security:
Lounge 2
Bekijk openingstijden

Ga goed voorbereid op reis

Je wilt natuurlijk niet ziek worden op reis. Check daarom op tijd of je vaccinaties nodig hebt en hoe het is gesteld met de hygiëne en leefomstandigheden in het land waar je naartoe vliegt. In het pand van Airport Medical Services is een vaccinatiekliniek gevestigd. De specialisten helpen je graag. Al maanden voor vertrek, of als het nodig is last minute.

Maak een afspraak of loop binnen

Voor veel (sub)tropische bestemmingen zijn vaccinaties of andere voorzorgsmaatregelen aanbevolen of verplicht. Bekijk daarom het reisadvies per land. Vaccinaties kun je het beste tussen vier en zes weken voor vertrek halen. Wil je meteen aan de beurt zijn? Maak dan van tevoren een afspraak. Je kunt ook last minute langskomen. Hou er wel rekening mee dat mensen met een afspraak voor gaan.

Locaties en openingstijden

Schiphol: Vertrekhal 2 Open: maandag t/m zondag van 08:30 tot 16:30 uur.

Schiphol Oost: Stationsplein N.O., gebouw 133 Open: maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 16:30 uur. Woensdag en donderdag tot 20:30 uur.

Meer informatie of een afspraak maken?

De vaccinatiemogelijkheden zijn onderdeel van KLM Health Services. Op hun uitgebreide website lees je meer over vaccinaties, hygiëne en gezondheidssituaties in verschillende landen en regio’s.

Wil je binnenkort langskomen? Bel 0900 109 1096 (hiervoor betaal je alleen de gebruikelijke belkosten) of maak online een afspraak.

Locaties en openingstijden

Na Security

Ook een bezoekje waard...

Global Blue Tax Refund

Tax Refund Partner

Privium Airside Lounge

Werk of ontspan in alle rust

Vergaderruimtes

Een ideale plek om af te spreken