Meet & Assist

Ontvangst met open armen

Geef jouw gasten een warm welkom op Schiphol met onze exclusieve Meet & Assist. Een professionele, vriendelijke host ontvangt je (zaken)relaties bij de deur van het vliegtuig of bij de ingang van de vertrek- of aankomsthal met een persoonlijk welkomstbordje. Hij neemt de bagage van je gasten over en leidt ze snel door de verschillende checkpoints richting de vertrekhal, aankomsthal of klaarstaand vervoer. De dienstverlening kan bovendien worden afgestemd op individuele wensen.

Meet & Assist Family
- € 125 (exclusief 21% btw)
- Tot vijf personen
- Maximaal twee uur (daarna € 37,50 per uur extra)
- Persoonlijke host
- Sneller door controles

Meet & Assist Executive
- € 175 (exclusief 21% btw)
- Tot drie personen
- Maximaal twee uur (daarna € 37,50 per uur extra)
- Persoonlijke host
- Sneller door controles
- Vervoer per courtesy car
- Toegang tot de lounge

Event & Groep Services
Organiseert u een event in Nederland en komen uw gasten aan op de luchthaven? Wij kunnen een exclusief ontvangst en 'experience' verzorgen zodat uw event succesvol begint. De Event & Group Services voor zowel aankomende als vertrekkende groepen kunnen wij geheel op maat verzorgen. Ook is het mogelijk om een representatieve en gepersonaliseerde event desk in een van de aankomsthallen te plaatsen, al dan niet met professionele host.

Meer informatie
Heb je interesse in de exclusieve Meet & Assist service of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 020 601 5018 of info@schipholmeetandassist.com.

Ook een bezoekje waard...

Apotheek van Airport Medical Services

24/7 medicijnen ophalen

Eerste hulp

24/7 medische ondersteuning

Global Blue Tax Refund

Tax Refund Partner