Privé familieruimte

Gratis Baby Care Lounge

Locaties en openingstijden

Open
  • Ma - Zo06:00 - 22:00

Privé familieruimte

Als je reist met een baby dan heb je soms even een plek nodig waar je je kindje kunt verzorgen. In de Baby Care Lounge kun je afgezonderd je baby in bad doen, voeden en zelfs laten slapen in één van de zeven bedcabines: een hotel voor je baby.

Over de gehele luchthaven zijn plekken waar je de kleine kunt verschonen. Wanneer je iets meer aandacht wilt geven, dan kun je in de Baby Care Lounge terecht. En ook aan de ouders is gedacht: terwijl je baby heerlijk ligt te slapen of speelt, kun je als ouder in de Baby Care Lounge ook even bijkomen. We hebben comfortabele stoelen en loungebanken voor je en gratis wifi.

De Baby Care Lounge bevindt zich op de Holland Boulevard, tussen Lounge 2 en Lounge 3. Let op: deze lounges zijn alleen te bereiken voor intercontinentale reizigers. Gebruik van de Baby Care Lounge is gratis.

oig happy service logo

OEI IK GROEI AWARD VOOR BABY CARE LOUNGE

Onze Baby Care Lounge is in de prijzen gevallen! We hebben de Oei Ik Groei Happy Service Award gekregen. Een prijs voor organisaties die het leven van ouders (in spe) net iets mooier en makkelijker maken. Yeah baby!!

Ook een bezoek waard...

Bekijk alle services