Diensten

Zorg voor je kind Na Security

Locaties na security:
Holland Boulevard
Bekijk openingstijden

Baby Care Lounge

Als je reist met een baby dan heb je soms even een plek nodig waar je je kindje kunt verzorgen. In de Baby Care Lounge kun je afgezonderd je baby in bad doen, voeden en zelfs laten slapen in één van de zeven bedcabines: een hotel voor je baby.

Over de gehele luchthaven zijn plekken waar je de kleine kunt verschonen. Wanneer je iets meer aandacht wilt geven, dan kun je in de Baby Care Lounge terecht. En ook aan de ouders is gedacht: terwijl je baby heerlijk ligt te slapen of speelt, kun je als ouder in de Baby Care Lounge ook even bijkomen. We hebben comfortabele stoelen en loungebanken voor je en gratis wifi.

De Baby Care Lounge bevindt zich op de Holland Boulevard, tussen lounge 2 en lounge 3. Let op: Lounge 2 en 3 zijn alleen te bereiken voor intercontinentale passagiers. Gebruik van de Baby Care Lounge is gratis.

oig happy service logo

OEI IK GROEI AWARD VOOR BABY CARE LOUNGE

Onze Baby Care Lounge is in de prijzen gevallen! We hebben de Oei Ik Groei Happy Service Award gekregen. Een prijs voor organisaties die het leven van ouders (in spe) net iets mooier en makkelijker maken. Yeah baby!!

Locaties en openingstijden

Na Security

Ook een bezoekje waard...

Btw terugvragen

Zo doe je dat

Ga goed voorbereid op reis

Vaccinaties

Voorziet je van vreemde valuta

Travelex