Lekker slapen bij hotels op Schiphol

Zoek je een plek op Schiphol om te slapen omdat je een vroege vlucht of lange overstap hebt? Dan kun je terecht in een van de hotels in en rond de terminal. Van de slim ontworpen hotelcabines van YOTELAIR tot viersterrencomfort van het Sheraton, er is een optie voor elk budget. Want wat is nou een betere voorbereiding op je vlucht dan een goede nachtrust en een verfrissende douche. Lees dus snel verder om alles te weten te komen over de accommodaties op de luchthaven. Slaap lekker!

Driesterrencomfort bij Mercure Hotel Schiphol

Zoek je een optie zonder poespas waar je zo je bed uit kunt rollen om op tijd bij de gate te zijn? Dan is het Mercure Hotel Schiphol het overwegen waard. Dit driesterrenhotel is aangenaam en betaalbaar en bevindt zich na security in Lounge 3. Om er te kunnen boeken moet je een vertrekkende vlucht hebben op de dag van uitchecken en je kunt zowel voor overdag als ’s nachts een kamer boeken. Wanneer je overnacht kun je, tegen betaling, een lekker ontbijt bestellen. Veel handiger dan dit wordt een overnachting niet!

Eigentijdse cabines bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Nog een fijn hotel op korte loopafstand van je vliegtuig is YOTELAIR Amsterdam Schiphol, het bevindt zich na security in Lounge 2. Als je op zoek bent naar een unieke en moderne slaapervaring dan ben je hier aan het juiste adres. Bij YOTELAIR slaap je in moderne cabines voorzien van verstelbare smart bedden, smart Tv’s en uitschuifbare bureaus. Je hebt dus een woonkamer, werkruimte en slaapkamer in een! Het hotel heeft ook verfrissende regendouches, onbeperkt gratis warme dranken en een kleine selectie eten. Kamers kunnen worden geboekt voor een hele nacht of per uur (met een minimum van vier uur).

Topklasse accommodatie in Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Met dank aan geluiddichte kamers en speciale Sheraton Sleep Experience® bedden ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust in het viersterren Sheraton Amsterdam Airport Hotel. En er is in het Sheraton meer te doen dan alleen slapen. Er zijn drie toprestaurants, 30 vergaderruimtes, een co-working ruimte, fitnessfaciliteiten, een VIP lounge en een conferentiecentrum. Het is een geweldige optie als je wat meer luxe zoekt met toegang tot veel voorzieningen. Je vindt het Sheraton voor security, direct boven het treinstation.

Reis in stijl bij CitizenM Schiphol Airport

Ben je liefhebber van design? Dan zul je genieten van de unieke esthetiek van CitizenM Schiphol Airport. Met op maat gemaakte meubels, smaakvolle lounges en kamers met aanpasbare kleuren is dit de perfecte keuze voor reizigers die graag in stijl reizen. Met een speciale app kun je als gast de verlichting, temperatuur en televisie bedienen. Bovendien zijn het restaurant en de bar 24 uur per dag geopend. Je vindt hier een selectie van gezonde gerechten en drankjes. CitizenM bevindt zich op een paar minuten lopen van de Schiphol terminal.

Pure verwennerij bij het Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Geniet van een luxueuze slaapervaring in dit architectonische wonder. Het in het oog springende Hilton Amsterdam Airport Schiphol, via een overdekte loopbrug verbonden met de terminal, heeft 433 stijlvolle kamers en 23 moderne vergaderruimtes. Buiten het feit dat het een heerlijke plek is voor een overnachting biedt dit viersterrenhotel een 24/7 fitnessruimte, een zwembad, een sauna en een stoombad. Een relaxter begin van je reis is bijna niet voor te stellen. Voor foodies is er ook genoeg om blij van te worden in het Hilton, het restaurant The Bowery serveert smakelijke gerechten bereidt met verse en lokale Nederlandse producten. The Axis Lobby & Cocktail Bar is de perfecte plek om ‘s avonds af te sluiten met een slaapmutsje.

Uitgebreide keuze

Bovenstaande hotels bevinden zich op de luchthaven zelf of op 5 minuten loopafstand van de terminal. Maar op en rond Schiphol zijn nog veel meer overnachtingsmogelijkheden die makkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer, de auto of een taxi.

Lees ook de vorige blogs

  • Brandweer Schiphol al 75 jaar paraat

    Gepubliceerd op:

    Brandbestrijding op onze luchthaven is ontwikkeld van een zandbak en een paar handpompen tot een professionele organisatie die Schiphol 24/7 brandveilig houdt.

  • Mag je met een gevulde drinkfles door security?

    Gepubliceerd op:

    Je gaat vliegen via Schiphol en staat met je drinkfles voor de securitycontrole. Hoe zat het ook alweer met die vloeistoffen? Mag je waterfles mee of niet?

  • Inpaklijst vliegvakantie

    Gepubliceerd op:

    Wat neem jij mee op vliegvakantie en in het vliegtuig? Met deze checklist voor je bagage weet je zeker wat in je koffer en in je handbagage mee mag.