Alle lounges op Schiphol

Nog even loungen op de luchthaven voor je vlucht vertrekt? Dat is geen probleem, want we hebben er genoeg. Of je nu gaat voor de levendigheid van shopping lounges 1-4, of liever geniet van het comfort van de Privium of Airline lounges. In dit blog lees je welke lounges er zijn en waar je ze vindt.

Lounge 1 tot en met 4

Nadat je door security bent gegaan kom je, afhankelijk van je bestemming, in een van onze shopping lounges. Lounge 1 voor Europese vluchten, Lounge 2 en 3 voor intercontinentale vluchten en Lounge 4 voor low-cost luchtvaartmaatschappijen. In elk van deze lounges vind je een uitgebreid aanbod winkels, bars en restaurants. Op de Holland Boulevard (tussen Lounge 2 en 3) heb je ook de mogelijkheid om de Airport Library en het Rijksmuseum te bezoeken. Vanuit deze lounges loop je zo door naar je gate.

Privium Lounge – eersteklas genieten

Met een Privium lidmaatschap heb je exclusieve toegang tot een van de comfortabele Privium lounges. Hier geniet je van heerlijk eten en drinken, uitgebreide zakelijke faciliteiten en comfortabele zit- en werkplekken. Je vindt de Privium ClubLounge Departures voor security tussen Vertrek 1 en 2. Na security kun je terecht in de Privium ExpressLounge op de tweede verdieping van Lounge 1, of bij de Privium ClubLounge West op de Holland Boulevard (tussen Lounge 2 en 3).

Privium Lounge voucher

Wil je ook een keer het gemak van de Privium Lounges ervaren? Dat kan! Ook als je (nog) geen Privium lid bent. Met de Privium Lounge Voucher krijg je eenmalig toegang tot één Privium Lounge naar keuze op de dag dat je reist. De ideale plek om je reis te beginnen!

KLM Crown Lounge

Vlieg je businessclass met KLM? Of ben je Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-deelnemer? Dan heb je toegang tot een van de twee KLM Crown lounges. Hier vind je werkruimtes, douches en een overheerlijk buffet. Lounge 25 vind je op de tweede verdieping van Lounge 1, tegenover de D-pier en bevindt zich in het Schengengebied. De ingang voor Lounge 52, voor intercontinentale reizigers, vind je op de tweede verdieping op de Holland Boulevard. De lounge zelf zit op de derde verdieping.

KLM crown lounge
Aspire lounges

Overige lounges

Loungen met een fantastisch uitzicht over de start- en landingsbanen onder het genot van een lekkere snack. Daarvoor moet je in de Aspire Lounges zijn. Iedereen kan, tegen betaling, een plekje in de lounge reserveren. Het maakt niet uit met welke maatschappij je vliegt. Aspire Lounge 26, voor Europese vluchten, vind je op de tweede verdieping van Lounge 1 (na security). Aspire Lounge 41, voor intercontinentale vluchten, is te vinden op de bovenste verdieping van Lounge 2 bij de E-pier. In verband met een verbouwing van Aspire Lounge 41 is deze tijdelijk alleen beschikbaar voor businessclass reizigers. Overige reizigers kunnen terecht in het tijdelijke Aspire Café Lounge 41.

Lees ook de vorige blogs

  • Brandweer Schiphol al 75 jaar paraat

    Gepubliceerd op:

    Brandbestrijding op onze luchthaven is ontwikkeld van een zandbak en een paar handpompen tot een professionele organisatie die Schiphol 24/7 brandveilig houdt.

  • Mag je met een gevulde drinkfles door security?

    Gepubliceerd op:

    Je gaat vliegen via Schiphol en staat met je drinkfles voor de securitycontrole. Hoe zat het ook alweer met die vloeistoffen? Mag je waterfles mee of niet?

  • Inpaklijst vliegvakantie

    Gepubliceerd op:

    Wat neem jij mee op vliegvakantie en in het vliegtuig? Met deze checklist voor je bagage weet je zeker wat in je koffer en in je handbagage mee mag.