Nieuws: Ga voor goud tijdens de Chinese vakantieweken

Terwijl veel Nederlanders gewoon aan het werk zijn, viert een groot aantal Chinezen in oktober vakantie. En aangezien ze hier over het algemeen weinig tijd voor hebben, beleven ze elke dag alsof het de laatste is. Dat betekent volop genieten en veel uitgeven. Tijdens deze Golden Weeks liggen er mooie kansen voor adverteerders op Schiphol!

Ga voor goud tijdens de Chinese vakantieweken

Gepubliceerd op: 28 november 2017

Extra aandacht voor Chinese doelgroep

Om bezoekers te verrassen, verleiden en zo goed mogelijk te helpen, organiseert Schiphol in oktober de Golden Weeks. In deze periode krijgen Chinese reizigers veel extra aandacht en maken we het ze nog makkelijker om mooie producten aan te schaffen.

De beste plek voor jouw product

Dit jaar hebben we een speciale See Buy Fly-brochure samengesteld. Vol met slimme shoptips, de mooiste merken en aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast brengen we in samenwerking met Union Pay een aantal populaire producten onder de aandacht in Luxury World Lounge 2.

Ben je benieuwd naar alle advertentiemogelijkheden tijdens de Golden Weeks? Bekijk onze China pakketten dan eens of neem contact op met Jérôme Legger, Key Accountmanager +31 (0)6 51 22 11 36 of legger_j@schiphol.nl.