Jouw business geeft Schiphol kleur: The Schiphol Connection

Welkom op de hub voor Business Partners

Of je nu in de winkel staat op Schiphol Plaza, een horecazaak runt op een van onze pieren of auto’s verhuurt vanuit de parkeergarage: jij bent connected met Schiphol! Als Business Partner ben je 24/7 bezig om van onze luchthaven een prettige plek te maken voor reizigers om te ontspannen, winkelen, eten & drinken en verder te reizen. Daar willen we je graag mee helpen.

Nieuw! Commercial Update video

Via de Commercial Update video houden wij je op de hoogte van allerhande onderwerpen die zowel relevant zijn voor collega’s van Schiphol Commercial als voor jou als Business Partner. Dit keer is er aandacht voor de verbouwing van Lounge 2 en de komst van Louis Vuitton en Bulgari.

Benieuwd naar de aankomende video? Ontvang wekelijks ‘Schiphol Connection Bulletin’ waarin we de video met je delen

Samen gaan we voor een tevreden passagier 

Natuurlijk staat een tevreden reiziger bij ons en bij jou op de eerste plaats. Want met het miljoenenpubliek op Schiphol is een tevreden passagier goud waard. Dat betekent dat we onze passagiers iedere dag van topservice willen voorzien. En dat we hen willen verrassen met vernieuwende retail- en horecaconcepten, spannende pop-ups en de nieuwste uitvindingen op het gebied van mobiliteit. Samen kunnen we deze commerciële kansen benutten. Let’s do business!