Privium Partner: Goed voor elkaar

Bent u Privium lid en reist u regelmatig met uw partner of kind(eren)? Dan is Privium Partner een interessante optie. Hiermee profiteert u allebei van voorrang en voordelen op Schiphol, als u samen reist.

Samen uit, samen thuis

Kies voor een Privium Partner toevoeging als u samen met uw partner of kind nog sneller en comfortabeler via Schiphol wilt reizen. Komt u samen naar de luchthaven, dan profiteert u allebei van de voordelen die gelden voor u als hoofdkaarthouder. Vliegt uw Privium Partner zonder u, of bent u Privium Basic lid, dan krijgt uw partner alleen priority toegang naar security en de snelle grenspassage met de irisscan.

De voorwaarden:

  • U en uw partner/kind moeten op hetzelfde adres wonen;
  • Privium leden moeten minimaal 1.55 meter zijn (i.v.m. hoogte irisscan);
  • Uw kind kan als Privium Partner met u meereizen tot en met de leeftijd van 20 jaar.

Een Privium Partner Basic lidmaatschap kost 75 euro per jaar (incl. btw). Voor een Privium Partner Plus lidmaatschap betaalt u 85 euro per jaar (incl. btw).

In combinatie met Privium Basic

Stelt u zich eens voor, u gaat samen met uw partner of kind op reis, maar u gebruikt als Privium Basic lid de snelle irisscan, terwijl uw gezelschap via de reguliere paspoortcontrole de grens passeert. Dan biedt het Privium Basic Partner abonnement uitkomst: u hoeft dan niet op te splitsen en kunt beiden via de irisscan in 10 seconden de grens passeren.

In combinatie met Privium Plus

Een Privium Partner lidmaatschap is extra interessant in combinatie met Privium Plus. In het geval dat u samen reist, ervaart uw partner/kind naast de snelle security- en grenspassage ook alle voordelen van onze meest uitgebreide keuze. Vliegt uw Privium Partner zonder u, dan krijgt uw partner alleen priority toegang naar security en de snelle grenspassage met de irisscan.

Meld uw partner nu aan

U vraagt de Privium Partner card eenvoudig aan in de Privium ClubLounge op Schiphol. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 020 601 42 22.

Denk eraan dat u tijdens uw bezoek de volgende zaken meeneemt:

  • Een geldig paspoort of Europees identiteitsbewijs uit de Europees Economische Ruimte.
  • De door het Privium lid ingevulde en ondertekende aanmeldkaart.
  • Een bewijs van inschrijving op het woonadres. Dit adres moet overeenkomen met het woonadres van het Privium Plus lid waaraan het Partner lidmaatschap gekoppeld wordt. Bijvoorbeeld een kopie van een recent bankafschrift, een recent uittreksel uit het bevolkingsregister of andere officiële correspondentie (één bewijs per aanvrager van een Partner card. Bewijs mag niet ouder zijn dan drie maanden.

Het ‘hoofd lid’ hoeft niet aanwezig te zijn bij de afspraak in de Privium ClubLounge. Dit geldt echter niet als u een Privium Partner abonnement aanvraagt voor uw minderjarig kind. Dan moet één van de ouders aanwezig zijn. U dient in de ClubLounge een toestemmingsformulier te overhandigen en de andere ouder moet telefonisch bereikbaar zijn voor aanvullende vragen. Voor het reizen gelden de richtlijnen van de Koninklijke Marechaussee. Na uw bezoek aan de ClubLounge is de kaart direct klaar voor gebruik.

Privium corporate contact details