Maximale doorrijhoogte parkeergarages: Hoger dan twee meter parkeer je op P3

Als je auto hoger is dan twee meter, kun je helaas niet in onze garages parkeren. Ga in dat geval naar parkeerterrein P3 Lang Parkeren, waar geen maximale doorrijhoogte is. Vanaf hier ben je met de snelbus in vijf minuten bij de vertrekhallen.

Zelf op reis

Ga je op reis en kom je naar Schiphol met een auto die hoger is dan de maximale doorrijhoogte? Zet deze dan neer op P3 Lang Parkeren. Je betaalt dan het normale tarief voor Lang Parkeren. Rijd gewoon binnen op de dag van je vertrek of reserveer zo ver mogelijk van tevoren voor de scherpste prijs.

Iemand ophalen of wegbrengen

Ook als je iemand komt halen of brengen en een auto hoger dan twee meter hebt, kun je alleen parkeren op P3 Lang Parkeren. Hier geldt normaal gesproken een parkeerduur vanaf 8 uur. Maar als je bij de intercom voor de slagboom meldt dat je auto hoger is dan twee meter, kun je er staan voor het tarief van Kort Parkeren.

Zo kom je er

Volg de borden 'P3 Lang Parkeren' op de luchthaven om bij het parkeerterrein te komen. Of zet Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer in je navigatiesysteem.