Eten, drinken en shoppen op Schiphol

In verband met nieuwe coronamaatregelen vanuit de overheid zijn alle eet- en drinkgelegenheden voor security (o.a. Schiphol Plaza) gesloten vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Het is wel mogelijk om eten en drinken af te halen. In het gebied na security zijn eet- en drinkgelegenheden open. Alle winkels op Schiphol, zowel voor als na security, zijn dagelijks na 20.00 uur gesloten, met uitzondering van de supermarkt. Op Schiphol geldt tussen 20.00 uur ‘s avonds en 7.00 uur ‘s ochtends een alcoholverbod: het is dan niet toegestaan om alcohol te kopen en te nuttigen op de luchthaven.

Welke eet- en drinkgelegenheden zijn open?

Bekijk hieronder waar je welkom bent voor een hapje en een drankje.

Na security

B- en C-pier

D-pier

E-, F- en G-pier

Voor security

*Het is tussen 20.00 uur ‘s avonds en 7.00 uur ’s ochtends niet mogelijk om hier alcohol te kopen

Relaxen en doen

Een groot deel van de services zijn ook beschikbaar. Wel kunnen openingstijden afwijken van de tijden die genoemd staan op de site. In ieder geval geopend zijn:

Voor je eigen veiligheid zijn in alle winkels, eet- en drinkgelegenheden corona-maatregelen van kracht. Zo helpen we je overal 1,5 meter afstand te houden door looproutes en wachtpunten aan te geven. Bij iedere ingang heb je de gelegenheid je handen te desinfecteren. Bij het shoppen neem je een winkelmandje mee, zodat we precies weten hoeveel mensen er in de winkel zijn en het niet te druk wordt. Ook kun je overal contactloos betalen. Ga je een hapje eten en wat drinken na security? Je kunt dan met je reisgezelschap aan een tafel plaatsnemen als jullie uit hetzelfde huishouden komen. Reserveren is niet nodig.

Ben je op zoek naar mondkapjes, desinfecterende doekjes en handschoenen? Je vindt ze in de winkels* en in de speciale verkoopautomaten bij de draaideuren in de vertrekhallen en op Schiphol Plaza.

* Alle winkels op Schiphol, zowel voor als na security, zijn dagelijks na 20.00 uur gesloten, met uitzondering van de supermarkten.