Eten, drinken en shoppen op Schiphol

De meeste winkels en eet- en drinkgelegenheden op Schiphol zijn weer geopend. De openingstijden kunnen afwijkend zijn. Bekijk voor je bezoek de actuele openingstijden. Bekijk voor je bezoek de actuele openingstijden op onze pagina Eten & Drinken of pagina met alle winkels.


Houd daarnaast rekening met onderstaande punten:

  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn en ook zelfbediening is weer toegestaan.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen.
  • Bezoekers wordt gevraagd zich te registreren en en mee te werken aan de gezondheidscheck wanneer ze gaan zitten.
  • In alle eet-en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.

Relaxen en doen

Een groot deel van de services zijn ook beschikbaar. Wel kunnen openingstijden afwijken van de tijden die genoemd staan op de site. In ieder geval geopend zijn:

Voor je eigen veiligheid zijn in alle winkels, eet- en drinkgelegenheden coronamaatregelen van kracht. Zo helpen we je overal 1,5 meter afstand te houden door looproutes en wachtpunten aan te geven. Bij iedere ingang heb je de gelegenheid je handen te desinfecteren. Ook kun je overal contactloos betalen. Ga je een hapje eten en wat drinken na security? Je kunt dan met je reisgezelschap aan een tafel plaatsnemen als jullie uit hetzelfde huishouden komen. Reserveren is niet nodig.

Ben je op zoek naar mondkapjes, desinfecterende doekjes en handschoenen? Je vindt ze in de winkels en in de speciale verkoopautomaten bij de draaideuren in de vertrekhallen en op Schiphol Plaza.