Waar kan ik eten en drinken halen op Schiphol?

De meeste eet- en drinkgelegenheden voor en na de securitycheck zijn open. Zo kun je terecht op de B-,C-, D-, E- , F- en G-pier en op Schiphol Plaza. Bekijk hieronder waar je nu welkom bent voor een hapje en een drankje. Uiteraard gelden in alle eet- en drinkgelegenheden maatregelen zoals 1,5 meter afstand houden, tenzij je reisgezelschap uit hetzelfde huishouden komt of jullie allemaal jonger dan 18 jaar zijn.

Nog niet ieder restaurant of café is geopend. We zorgen ervoor dat je op ieder moment van de dag ergens terecht kunt voor eten en drinken. Hoe meer reizigers er naar Schiphol komen, des te meer gelegenheden er open zijn. Er is bij iedere ingang de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Zo zorgen we er samen voor dat je veilig kunt reizen.

Winkels open

Zin om te winkelen? Op Schiphol Plaza en in de Lounges zijn bijna alle winkels geopend. Wel kunnen openingstijden afwijken van de tijden die op de website genoemd staan. In de winkels op Schiphol zijn ook maatregelen genomen, zodat je gerust kunt shoppen. Zo zijn er looproutes, veiligheidsschermen en kun je contactloos betalen. Ben je op zoek naar mondkapjes, desinfecterende doekjes en handschoenen? Je vindt ze in de winkels en in de speciale verkoopautomaten bij de draaideuren in de vertrekhallen en op Schiphol Plaza.

Waar kun je terecht voor eten en drinken?

Na security

B- en C-pier

D-pier

E-, F- en G-pier

Voor security

Relaxen en doen

Een groot deel van de services zijn ook beschikbaar. Wel kunnen openingstijden afwijken van de tijden die genoemd staan op de site. In ieder geval geopend zijn: