Soepel overstappen: De tijd vliegt op Schiphol

Check je aansluitende vlucht

  1. Beeldschermen Overal op Schiphol hangen beeldschermen met actuele vluchtinformatie.
  2. Online Vul je vluchtgegevens in voor een reisadvies op maat.
  3. Schiphol app In de Schiphol app kun je je vlucht bewaren en krijg je een melding zodra er nieuwe vluchtinformatie is.

COVID info voor overstappers

Alle informatie over de coronamaatregelen op Schiphol vind je op onze Welcome back pagina voor overstappers. Voor vragen en antwoorden hierover ga je naar de meest gestelde vragen.

Inchecken voor je aansluitende vlucht?

Ga daarvoor naar de Transferbalies. Daar krijg je ook je nieuwe boarding pass. Vlieg je met KLM? Dan kun je nog sneller inchecken via selfservice transfers.

Je bagage in goede handen

In de meeste gevallen gaat je bagage tijdens je transfer automatisch mee op je aansluitende vlucht. Tenzij je zelf twee losse tickets hebt gekocht. In dat geval komt je bagage terecht in de bagagehal. Haal je bagage van de band en check even opnieuw in. Vragen over je bagage? Bij de Transferbalies geven we je graag antwoord.

Tijd over op Schiphol?

Shoppen, relaxen, een hapje eten, mensen kijken, je komt tijd tekort op Schiphol. Inspiratie nodig? Kijk op de pagina 'Wat te doen op Schiphol' of in de Schiphol app. De app wijst je ook snel de weg op Schiphol. De borden met tijdsindicaties zijn ook handig: dit is de tijd die je nodig hebt om rustig naar je gate te wandelen.