Ontdek het handsfree reizen

Privium leden kunnen nu extra voordelig gebruikmaken van GoLuggo: een platform dat reizen met bagage veel makkelijker maakt.

Online platfom GoLuggo, een samenwerking tussen FedEx en Luggage Care, biedt een veilige oplossing waarbij reizigers vóór de reis naar de luchthaven de bagage thuis laat ophalen en vervolgens met een beveiligde verzenddienst naar de eindbestemming vervoert. Met GoLuggo hoeft u uw koffers niet meer bij de bagageafgiftepunten op het vliegveld af te geven. De service maakt reizen niet alleen comfortabeler, het bespaart vooral tijd als u met bagage reist. Indien gewenst, wordt de bagage ook weer voor de retour reis opgehaald en naar huis gebracht.

Met deze service wordt een belangrijke bron van ergernis weggenomen en kunt u met een ontspannen gevoel het vliegtuig in.

Privium members profiteren voor de duur van hun Privium lidmaatschap geheel kosteloos van het Luggo Premium lidmaatschap ter waarde van €30,- per jaar.

Luggo Premium voordelen:

  • 10% korting op alle GoLuggo boekingen
  • Profiteer van het Luggo spaarprogramma
  • Exclusieve kortingen tot 50% in de Luggo shop
  • Wisselende lifestyle aanbiedingen van geselecteerde partners gedurende het jaar.

Meld u eerst aan voor uw gratis Luggo account. Daarna kunt u uw Luggo account als volgt gratis upgraden naar Luggo Premium:

  1. Klik op link https://www.goluggo.com/premium
  2. Selecteer "Upgrade naar Premium"
  3. Maak een Luggo account aan
  4. Selecteer "ja, ik heb een kortingscode"
  5. Voer in “Privium lidnummer en geboortedatum"