Openingstijden winkels en horeca op Schiphol: Volop genieten met ruime openingstijden

Schiphol is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarom kan je hier vrijwel altijd iets te eten en drinken krijgen bij de diverse restaurants en cafés. Ook kan je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat shoppen bij de vele winkels. Zowel voor als na de security. Check hieronder de openingstijden van je favoriete winkels en horecagelegenheden. Dat wordt genieten!

Openingstijden voor security

De winkels op Schiphol Plaza (voor security) hebben zeer ruime openingstijden. De meesten zijn namelijk van 07.00 tot 22.00 uur open. Enkele horecagelegenheden en de grotere Albert Heijn zijn tot 00.00 uur open en sommige andere zelfs de klok rond. Ook goed om te weten: tussen 00.00 uur en 04.00 uur zijn Schiphol Plaza en de aankomst- en vertrekhallen alleen toegankelijk voor reizigers, afhalers en personeel.

Openingstijden na security

De shops na security zijn van anderhalf tot één uur voor vertrek van de eerste vlucht geopend. Ze sluiten pas dertig minuten voor vertrek van de laatste vlucht. Enkele horecagelegenheden zijn zelfs 24 uur per dag geopend. Dus kom op tijd naar de luchthaven en geniet van wat Schiphol allemaal te bieden heeft.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond om te zien waar je wat kunt vinden op Schiphol.