Ontspannen of werken in de Privium Lounges: Ga er maar even goed voor zitten

Als Privium Plus lid bent u de koning te rijk in de Privium lounges op Schiphol. De Privium ClubLounge en de Privium Airside Lounge zijn een oase van rust. Waar u comfortabel en ongestoord kan werken of uitgebreid kan ontspannen. Gebruik de razendsnelle wifi-verbinding, verdiep u in de (inter)nationale kranten of geniet van een drankje en het uitgebreide buffet: voor u is het allemaal kosteloos.

Exclusieve toegang

U kunt gebruikmaken van de lounges als u Privium Plus lid bent, u als Privium Partner meereist of als u een guest voucher heeft. Op vertoon van uw Privium Plus kaart(en), uw eventuele guest voucher en uw boarding pass voor een vertrekkende vlucht die die dag vertrekt vanaf Schiphol mag u naar binnen.

Makkelijk bereikbaar

U vindt de Privium ClubLounge voor security tussen Vertrekhal 1 en 2, schuin achter balierij 9.

De Privium Airside Lounge ligt na security op de Holland Boulevard bij de E-pier. De entree bevindt zich achter Dutch Bar & Kitchen. Het bezoeken van deze lounge is vooral interessant als u naar een niet-Schengen bestemming vliegt. Wanneer u vliegt naar een Schengen Bestemming is de huidige ClubLounge voor u gunstiger gelegen.

Wilt u lid worden?

Voor alle zaken aangaande uw lidmaatschap, zoals het aanmaken van een Privium kaart of het maken van een irisscan, kunt u uitsluitend terecht in de Privium ClubLounge voor security. Maak dan een afspraak via (020) 601 42 22 of privium@schiphol.nl. Het maken van een afspraak kan vanwege drukte op dit moment iets langer duren.

Neem op het moment van uw afspraak uw geldige paspoort of Europese identiteitskaart mee. Dan kunnen wij uw lidmaatschap direct in orde maken. Dat duurt gemiddeld zo’n twintig minuten.

Gasten altijd welkom

Bent u Privium Plus lid en wilt u uw introducé(s) de vele voordelen van de Privium ClubLounge en de Airside Lounge laten zien? Dat kan. Vraag onze baliemedewerkers naar de guest vouchers. Voor € 30,- per persoon geniet u samen in één van onze Privium lounges. Wordt uw introducé ter plekke Privium Plus lid (dit kan in de Privium ClubLounge), dan zijn de kosten van de guest voucher voor onze rekening.

Openingstijden

De Privium ClubLounge is elke werkdag van 05.30 tot 21.00 uur geopend, en in het weekend van 06.00 tot 21.00 uur.
Komt u om uw lidmaatschap te activeren of een nieuwe kaart aan te laten maken? Dit kan vanaf 06.15 uur.

Privium Airside Lounge is elke dag van 06.00 tot 21.00 uur geopend.

Neem contact op via: