Seal & Go

Koffers sealen

Locaties en openingstijden

Gesloten
  • Ma - Zo06:00 - 21:00

Bereikbaar voor alle bezoekers en passagiers.

Gesloten
  • Ma - Zo06:00 - 17:00

Seal & Go

Een onbezorgde reis. Dat wil iedere reiziger. Geen gedoe, alles veilig en heel. Dus ook je koffers. Voor een groter gevoel van veiligheid voor je bagage, kun je deze laten sealen in krimpfolie voor je vertrek. De verzegeling van je bagage met deze folie voorkomt onder andere dat je bagage door vreemden wordt geopend, ook is de kans op krassen verkleind. Laat dan in vertrekhallen 1 en 3 bij Seal & Go je bagage sealen.

Snel en eenvoudig

Het sealen van je bagage gaat snel en eenvoudig. Binnen één minuut worden je koffers geseald. De handvatten en wieltjes worden daarbij vrijgehouden. Je kunt je koffer dus nog steeds tillen of rollen. Het sealen van een bagagestuk is al mogelijk vanaf € 14. Voor bagage met grote en afwijkende afmetingen kan een andere prijs gelden.

Gerecycled folie

Seal & Go gebruikt gerecyclede folie voor het verzegelen van bagage. De folie bevat 80-100% post-consumer regeneraat (PCR), wat betekent dat het een vorig leven heeft gehad als plastic product. Bovendien is Seal & Go-folie 100% recyclebaar. Na recycling kan het worden hergebruikt als plastic materiaal voor andere doeleinden.

Volg je koffer

Op je bagage wordt na het sealen ook een sticker met een traceercode geplakt. Je krijgt een bijbehorende keycode waarmee je de bagage online kunt registreren. Zodra jouw bagage online geregistreerd staat, is de bagage traceerbaar.

Speciale sloten

Naast het sealen kun je bij Seal & Go ook terecht voor TSA-goedgekeurde kofferriemen en sloten. Het is verstandig deze riemen en sloten aan te schaffen als je bijvoorbeeld naar de VS reist of een overstap in de VS maakt. Je bagage wordt tijdens deze reis namelijk gecontroleerd door de Amerikaanse TSA (Transportation Security Administration). Een door TSA goedgekeurd slot is dan vereist.

Lees hier meer informatie over het sealproces.

Ook een bezoek waard...

Bekijk alle services