Diensten

Hulp bij het vervoeren van je bagage

Kruierservice

Wil je graag hulp bij het vervoeren van je bagage op onze luchthaven? Maak dan gebruik van de kruierservice. Onze kruiers staan 24 uur per dag tot je beschikking, of je nu aankomt op of juist vertrekt vanaf Schiphol.

Als je op reis gaat, helpen onze kruiers je graag met je bagage vanaf de taxistandplaats, het busstation, het treinstation of de vertrekpassage (de ‘Kiss & Ride’) naar de incheckbalies in de vertrekhallen. Of juist vanuit de reclaimhal de andere kant op, als je op Schiphol landt.

Reserveren

Wil je van onze kruierservice gebruikmaken? Reserveer dan op tijd. Als je minimaal 5 dagen van tevoren een mail naar planning_vas@vebego.com stuurt, zorgen wij dat er een kruier voor je klaarstaat. Vergeet niet het volgende in je mail te vermelden:

  • Je naam en telefoonnummer.
  • Het aantal items dat je wil laten vervoeren.
  • Datum en tijdstip waarop je van de service gebruik wil maken.
  • Of je aankomt op of vertrekt van Schiphol.
  • Eventuele bijzonderheden, bijvoorbeeld qua formaat, vorm of inhoud.

Kosten

Hoeveel je precies betaalt voor de kruierservice hangt onder meer af van de hoeveelheid bagage die je meeneemt. Wel geldt er een minimumbedrag van € 15 per service. Nadat je een kruier hebt aangevraagd via e-mail, sturen we je een offerte op maat. Afrekenen doe je ter plaatse bij de kruier met een bankpas of creditcard.

Beperkte mobiliteit

Ben je mindervalide of slecht ter been? We bieden extra assistentie aan voor iedereen die moeite heeft om zich zelfstandig op Schiphol voort te bewegen en/of gebruik te maken van de faciliteiten. Je leest hier meer over extra assistentie op Schiphol.

Ook een bezoekje waard...

Luxe begeleiding op de luchthaven

Luxury Airport Services (LAS)

Niet meer in de terminal

Roken op Schiphol

Powernap na paspoortcontrole

Slapen op Schiphol