Diensten

Tijdelijk je bagage opbergen in lockers of bij Baggage Storage Voor en Na Security

Locaties na security:
Holland Boulevard, Lounge 2, Lounge 3
Locaties voor security:
Kelderplein
Bekijk openingstijden

Relaxen zonder zware bagage

Even in Nederland of wachten op je aansluitende vlucht? Dan letten wij met veel plezier op je bagage. Veilig en eenvoudig. Je kunt je items opbergen in lockers vlakbij de gates voor maximaal 7 dagen. Blijf je langer of wil je grotere items opbergen? Maak dan gebruik van de Baggage Storage tussen Aankomst 1 en 2. Hier mag je maximaal 30 dagen je bagage opslaan.

Lockers vlakbij de gates

Je handbagage, zoals een trolley, kleine rugzak, laptop- of handtas kan je eenvoudig opbergen in de lockers. De lockers zijn 40x40 cm en 70 cm diep. Dit kan voor maximaal zeven dagen. Een locker huur je voor € 8 per 24 uur. Betalen kan met je betaalpas, debitkaart of creditkaart. Je vindt de lockers vlakbij de gates, in het transfergebied na security. Volg de borden ‘Baggage Lockers’ of bekijk de plattegrond.

Baggage Storage in de aankomsthal

In Baggage Storage kan je zowel handbagage als ruimbagage in bewaring geven. Dit kan voor maximaal 30 dagen. Je vindt Baggage Storage op niveau -1 tussen Aankomsthal 1 en Aankomsthal 2. Volg de borden ‘Baggage Storage’. Bekijk de plattegrond voor meer informatie.

Kosten en openingstijden Baggage Storage

Openingstijden: 24/7

Soort bagage Prijs per dag
Handbagage (max. 55x35x25cm) € 6,- per stuk
Ruimbagage € 9,- per stuk
Afwijkende bagage € 12,- per stuk
Garderobe € 2,50 per stuk

Telefoon: 020 795 28 43

Betalen kan alleen met een betaalpas, debitcard of creditcard.

Bewaar je bonnetje goed, want als je het verliest moeten we onze beste speurneuzen inzetten om je koffer terug te vinden. We rekenen hier € 8,- administratiekosten voor. Tip: maak een foto van je bonnetje.

Let op Is je koffer bij de Baggage Storage voor security? Haal deze dan eerst op voor je door de security check gaat. Het is namelijk niet makkelijk om je koffer voor security op te halen als je al door de security check bent gegaan.

Download de Algemene voorwaarden bagagedepot Schiphol

Locaties en openingstijden

Na Security

Voor Security

Ook een bezoekje waard...

Niet meer in de terminal

Roken op Schiphol

Tax Refund Partner

Global Blue Tax Refund

Zorg voor je kind

Baby Care Lounge