Schiphol Learning Hub

Bedankt voor je bezoek! Helaas kun je de leeromgeving op dit moment niet gebruiken. We zijn namelijk druk bezig met overzetten van jouw gegevens en die van al je medegebruikers naar een nieuw leermanagementsysteem: de Schiphol Learning Hub (SLH). Deze vervangt de huidige systemen en overzichten.

De SLH is jouw startpunt voor leren en ontwikkelen en helpt jou vakbekwaam te blijven en je ambities te bereiken. Al je verplichte opleidingen en certificeringen zijn er bijvoorbeeld te vinden. De voor jou relevante leeractiviteiten staan automatisch klaar en je ontvangt een bericht als een certificaat bijna verloopt. Daarnaast kun je vanuit de catalogus kiezen uit een breed aanbod van leer- en ontwikkelactiviteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven jij en je collega's de beste in jullie vak.

Inloggen op de Schiphol Learning Hub

Op maandag 15 november hebben we de SLH gelanceerd en kun je inloggen op de nieuwe leeromgeving. Ben je in dienst van Schiphol, lees hier meer over de Schiphol Learning Hub en log direct in. Ben je extern, log dan in via learninghub-extern.schiphol.nl.

Heb je een vraag of een verzoek waarmee je echt niet kunt wachten? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Schiphol.

Tot ziens in de Schiphol Learning Hub!