Parkeerabonnement zonder Schipholpas: Losse parkeerabonnementen

Organisaties die geen gebruikmaken van Schipholpassen, of vanwege hun locatie in aanmerking menen te komen voor de hieronder genoemde terreinen/garages, kunnen losse abonnementen voor personeelsparkeren aanvragen. In dat geval krijgen medewerkers een aparte parkeerpas waarmee ze toegang krijgen tot het terrein/de garage waarvoor de organisatie een overeenkomst heeft afgesloten

Terreinen voor losse abonnementen

Er zijn verschillende parkeerlocaties verspreid over de hele luchthaven. Zo is er vrijwel altijd een plek in de buurt van je werkomgeving

P57 voor losse abonnementen

Medewerkers van bedrijven op Schiphol-Oost komen in aanmerking voor een personeelsabonnement op P57. Dit medium-grote personeelsparkeerterrein is vooral gunstig als je bedrijf op of rond het Stationsplein is gevestigd.

Lees meer over parkeerterrein P57

P80 voor losse abonnementen

Wie bij het vrachtareaal op Schiphol Zuid-Oost werkt, kan een personeelsabonnement op P80 aanvragen.

Lees meer over parkeerterrein P80

P12 voor losse abonnementen

De overdekte personeelsparkeergarage P12 is vooral gunstig voor medewerkers van organisaties die actief zijn in het Central Business District (CBD) ten zuiden van Schiphol Centrum. Om in aanmerking te komen voor parkeerbevoegdheid op P12 moeten werkgevers afspraken maken met Schiphol Parking & Mobility Services.

Lees meer over parkeergarage P12

Parkeergarage WTC voor losse abonnementen

Bedrijven in het WTC kunnen parkeerplaatsen voor medewerkers reserveren onder het gebouw. Het maximum aantal abonnementen per bedrijf is gerelateerd aan het aantal gehuurde vierkante meters.

Lees meer over parkeergarage WTC

Abonnementen aanvragen voor organisaties

Voor informatie over de mogelijkheden van parkeren met losse abonnementen voor jouw organisatie kun je contact opnemen met Schiphol Parking & Mobility Services. Mail je vraag naar parkeren@schiphol.nl.

Abonnement aanvragen of opzeggen voor medewerkers

Ben je in dienst bij een organisatie op Schiphol en wil je parkeren op de luchthaven? Controleer bij je werkgever of je voor een parkeerabonnement in aanmerking komt. Vervolgens vraag je jouw parkeerpas eenvoudig online aan.

Prijsindicatie

Dit zijn de prijzen per parkeerbevoegdheid of -plaats per maand, exclusief btw:  

P57 € 62,07
P80 € 51,70
P12 € 207,79
PWTC* € 242,42
PWTC* € 310,59


* Het € 242,42 tarief is alleen van toepassing als je organisatie een WTC-huurovereenkomst met SRE heeft. Is dit niet het geval dan is het tarief € 310,59. Het tarief voor organisaties met een WTC-huurovereenkomst is geldig tot en met 31 maart 2025. Indexatie van dit tarief vindt plaats per 1 april 2025. Het algemene tarief voor PWTC wordt per 1 januari 2025 geïndexeerd.