Parkeerabonnement zonder Schipholpas - Losse parkeerabonnementen

Organisaties die geen gebruikmaken van Schipholpassen, kunnen losse abonnementen voor personeelsparkeren aanvragen. In dat geval krijgen medewerkers een aparte parkeerpas, waarmee ze toegang krijgen tot het terrein waarvoor de organisatie een abonnement heeft afgesloten.

Parkeerlocaties Amstedam Airport Schiphol personeel

Terreinen voor losse abonnementen

Je kunt kiezen uit een groot aantal parkeerlocaties, verspreid over de hele luchthaven. Zo vind je vrijwel altijd een plek in de buurt van je werkomgeving.

P57
P80
P12
Parkeergarage WTC

Abonnementen aanvragen voor organisaties

Weet je welke van welke terreinen jouw organisatie gebruik kan maken? Neem contact op met Schiphol Parking & Mobility Services om personeelsparkeerplaatsen aan te vragen. Mail naar parkeren@schiphol.nl en vraag om een klantinformatieformulier.

Abonnement aanvragen of opzeggen voor medewerkers

Ben je in dienst bij een organisatie op Schiphol en wil je parkeren op de luchthaven? Controleer bij je werkgever of je voor een parkeerabonnement in aanmerking komt. Vervolgens vraag je jouw parkeerpas eenvoudig online aan.

Prijsindicatie

Dit zijn de prijzen per parkeerbevoegdheid of -plaats per maand, exclusief btw:  

P57 € 50,96
P80 € 42,45
P12* € 170,62
PWTC* € 194,97
PWTC* € 255,03


* P12: dit tarief is alleen van toepassing als je organisatie een huurovereenkomst met SRE heeft.
* PWTC: het € 194,97 tarief is alleen van toepassing als je organisatie een huurovereenkomst met SRE heeft. Is dit niet het geval dan is het tarief € 255,03.