Elektrisch laden: Stroom tanken terwijl je werkt

Op verschillende locaties voor personeelsparkeren heeft Schiphol Parking elektrische oplaadpunten geïnstalleerd. Met toegang tot zo’n parkeerlocatie en een universele laadpas kun je hiervan gebruik maken. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,36 kWh met een starttarief van € 1,21. Het is niet mogelijk om parkeerplaatsen voor elektrisch laden te reserveren, dus we kunnen de beschikbaarheid niet garanderen.

Locaties elektrische oplaadpunten

Hier vind je onze laadpunten voor elektrische auto’s:

  • P12 personeelsparkeren, vlak bij de ingang op de begane grond
  • P30 personeelsparkeren, in het ECO2-/carpoolgedeelte
  • P40 personeelsparkeren, in het ECO2-/carpoolgedeelte
  • P57, vlak bij de ingang
  • P1 WTC, op etage -1 tegenover het rode trappenhuis

Dit heb je nodig om de oplaadpunten te gebruiken

De oplaadpunten op Schiphol zijn geschikt voor alle oplaadpassen van de gangbare Nederlandse serviceproviders. Daarnaast heb je parkeerbevoegdheid op je Schipholpas of een los parkeerabonnement nodig om toegang te krijgen tot de parkeerlocatie.

Alle laadpunten zijn bezet, wat nu?

Het aantal elektrische laadpunten op Schiphol is beperkt en je kunt ze niet reserveren. Als alle laadpunten op jouw parkeerlocatie bezet zijn, zal je dus op een normale plek moeten parkeren. We houden nauwkeurig bij hoe vaak onze oplaadpunten worden gebruikt en beslissen aan de hand van die gegevens over uitbreiding van het aantal plekken.

Contact

Heb je en vraag of opmerking over elektrisch laden? Neem contact op met ons Customer Contact Center via ccc@schiphol.nl of 0900 0104 (gratis).