Nieuws: Schiphol-Oost: het meest veelzijdige business park van de Randstad

Dacht je dat er op Schiphol-Oost alleen maar organisaties zitten die iets met luchtvaart doen? Zeker niet! Sterker nog, het is een ware smeltkroes van ondernemingen. Van koffiebrouwers tot reclamebureaus en van app-ontwikkelaars tot business consultants: je vindt er bedrijven in allerlei soorten en maten. Ze werken naast elkaar, met elkaar, voor elkaar en door elkaar. Dat maakt het tot een uniek gebied, met een geweldige energie.

Gepubliceerd op: 11 september 2018

Gebied met onbegrensde mogelijkheden

Of je nu genoeg hebt aan drie bureaus en een koffiezetapparaat of graag een bouwkavel wilt voor het ontwikkelen van een eigen kantoorgebouw óf juist met spoed inspirerende kantoorruimte zoekt, op Schiphol-Oost kun je werkelijk alle kanten op. Er is plek voor iedereen met meer dan genoeg ruimte voor groei, ontwikkeling en innovatie. Die ruimte vertaalt zich overigens ook in een spectaculair uitzicht. Op de start- en landingsbanen bijvoorbeeld. Of het Amsterdamse Bos. En als dat je niet inspireert, doet de rest van de omgeving dat wel.

Stad die nooit slaapt

Schiphol-Oost is niet zomaar een business park. Het gebied is onderdeel van de bruisende Airportcity met internationale allure. Een enorme stad, waar 24/7 wordt gewerkt, geleefd en gereisd. Vandaar dat organisaties van over de hele wereld zich hier elke dag vol overgave inzetten om hun ambities waar te maken. De energie die daarbij vrijkomt, werkt aanstekelijk.

Hier wordt de toekomst vormgegeven

In 1916 voerden luchtvaartpioniers vanaf Schiphol-Oost de eerste vluchten uit met hun eerste generatie vliegtuigjes. En nog steeds trekt dit gebied veel dromers, durvers, denkers en doeners. Veelal voorlopers en vernieuwers, die geloven in de kracht van samenwerken en verbinden. Het resultaat is een kleurrijke lappendeken van de meest uiteenlopende mensen en ondernemingen, met duizend-en-één expertises.

Bereikbaarheid is prioriteit

Wat valt er nog te zeggen over de bereikbaarheid van Schiphol? Je hebt er een luchthaven voor de deur, een flink NS-station en een busnetwerk dat de hele regio bestrijkt. En natuurlijk dat uitstekende wegennetwerk dat het gebied met heel Nederland en omliggende landen verbindt. Schiphol-Oost ligt direct aan de A9, die overgaat in de A4, A5 en A2. Vanuit Amsterdam ben je er met de auto vanaf de ring (A10) binnen 5 minuten of fiets je zo door het Amsterdamse Bos naar je werk.

Een plek waar iedereen wel wil werken

Wil je het optimale uit jezelf en je medewerkers halen? Dan moeten ook de randvoorwaarden helemaal kloppen. Daarmee zit het gelukkig ook wel goed op Schiphol-Oost. Het gebied heeft een open en licht centrum met veel gezellige zitjes in het groen. De ideale plek om te ontspannen, bij te kletsen met je collega’s en wat te eten met klanten. Zin in een borrel, toe aan een uitgebreide lunch of snel boodschappen doen? Om de hoek zit afhaalpunt Exotique, restaurant Wings of de Albert Heijn to go. Voor (bijna) al het andere ga je gewoon naar Schiphol Plaza, met een breed winkel- en horeca-aanbod.

Het gebeurt in Schiphol-Oost

Schiphol-Oost is nu al een geweldige plek om te werken, en er wordt met vaart en visie verder gebouwd aan een unieke, zakelijke omgeving voor bestaande huurders en een hele nieuwe generatie ondernemers. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: follow your curiosity! Maak een afspraak met Schiphol Real Estate en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit karakteristieke stuk luchthaven.

Neem contact op met Schiphol Real Estate