Schiphol Business District

Schiphol Real Estate

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt om maximaal te presteren

Schiphol is een bruisende locatie met eersteklas services en faciliteiten in en rondom de kantoorgebouwen. Zo creëren we een fijne werkplek waar werknemers elkaar graag ontmoeten en samenkomen. Ondernemen, werken en ontspannen gaan hand in hand.

Er zijn diverse ontmoetings- en samenwerkplekken, ontspannings- en sportactiviteiten, horecagelegenheden, vergadermogelijkheden, kinderopvang en een groot winkelaanbod in shopping centre Schiphol Plaza.

Horeca

Van gezellige cafés tot verfijnde restaurants, Schiphol biedt talloze eet- en drinkgelegenheden. Ontdek de grote diversiteit van Schiphol’s horeca.

Vergaderen

Schiphol heeft uitstekende vergaderfaciliteiten, strategische gelegen voor een optimale bereikbaarheid. Perfect voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Ook vind je er tal van luxe flexwerkplekken.

Winkels & services

Op Schiphol zijn diverse praktische faciliteiten aanwezig zoals een kinderopvang, supermarkt en stomerij. In het shopping centre Schiphol Plaza is het winkelaanbod enorm. Ontdek het hieronder.

Sport & ontspanning

Schiphol biedt een gezonde werkomgeving met de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden. Van fitness tot relaxzones. Zo stimuleer je het welzijn van je personeel.

Blijf op de hoogte