Uitzicht verkeerstoren en kantoren

Schiphol Real Estate

Over ons

De best bereikbare hublocatie in Nederland

Schiphol is een unieke vestigingslocatie, centraal gelegen binnen Nederland en direct verbonden met de rest van de wereld. Al meer dan 100 jaar is dit gebied een bruisende en dynamische hub voor internationaal- en nationaal opererende bedrijven. Inmiddels zijn hier meer dan 450 bedrijven gevestigd.

De gebouwen en gebieden rondom de luchthaven zijn eigendom van Royal Schiphol Group. Schiphol Real Estate vervult hierin een bijzondere rol. We zijn namelijk niet alleen verhuurder van de 35 bedrijfsgebouwen en kantoren, maar ook een toegewijde gebiedsregisseur. Wij dragen zorg voor een continue ontwikkeling van het gebied en onze gebouwen en kunnen bieden wij de nodige flexibiliteit als de behoeften van onze huurders veranderen. Zo bieden wij een plek waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken.  

Innovatief ontwikkelen en slim inrichten

Schiphol Real Estate creëert een werkomgeving die faciliteert, maar ook verrast en inspireert. We zijn voortdurend in gesprek met huurders, zodat we actief kunnen inspelen op hun wensen. Dat doen we door slimme en duurzame technologieën toe te passen, die inzichten geven in het gebruik. Huurders zijn hierdoor in staat om efficiënter gebruik te maken van hun huisvesting. Daarnaast kunnen wij met die inzichten onze vestigingslocatie gerichter managen. Onze focuspunten zijn: flexibiliteit, welzijn & duurzaamheid, verbinding en inspiratie.

Flexibiliteit

Oplossingen die met je mee schalen.

Flexibiliteit: Oplossingen die met je mee schalen

Het aanpassingsvermogen van een organisatie is tegenwoordig essentieel. Markten en behoeften veranderen snel. Daarom vinden we het belangrijk om proactief mee te bewegen. Als gebiedsregisseur bieden we flexibele vastgoedoplossingen waarbij we meedenken met de behoeftes van onze huurders, ook als de vraag naar beschikbare ruimte verandert. Door ons ruime portfolio aan gebouwen is er bijna altijd een passende oplossing voor handen.

Welzijn en duurzaamheid

Oog voor mens, bedrijf en planeet.

Welzijn en duurzaamheid

We vinden het belangrijk dat iedereen z’n steentje bijdraagt in de balans tussen het welzijn van bedrijven, werknemers en de planeet. Onze duurzame doelstellingen zijn sturend in hoe wij met ons vastgoed en onze gebieden omgaan. Verduurzaming van ons vastgoedportfolio is een voortdurend proces. We werken hard aan de reductie van het energiegebruik en zetten in op circulaire bouwmethodes. Ook besteden we veel aandacht aan het welzijn van alle werknemers in onze gebouwen door prettige en productieve werkplekken te bieden.

Verbinding

Een community die bedrijven en hun mensen laat groeien.

Verbinding

Schiphol verbindt. Vanuit verbinding ontstaan nieuwe kansen, inzichten en partnerships. In het middelpunt daarvan staat ons community platform Spot dat ontmoetingen, kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling faciliteert met onder andere events, workshops, sportactiviteiten en borrels. Zo creëren we een omgeving die uitnodigt om met elkaar in verbinding te komen. Een omgeving met een bijzondere mix van bedrijven en werknemers die elkaar ontmoeten en inspireren.

Inspiratie

Een inspirerende werkomgeving die werkt voor mensen.

Inspiratie

Schiphol biedt een dynamische werkomgeving, waar het 24/7 bruist van de energie. De plek waar de wereld samenkomt. We weten dat leven en werk steeds meer door elkaar heen lopen en dat daardoor de wensen van de werkomgeving veranderen. Daarom zijn er allerlei handige voorzieningen binnen handbereik. Denk aan: kinderopvang, supermarkten, koffietentjes, restaurants en fitnessclubs. Alles wat nodig is om de productiviteit en creativiteit van mensen en bedrijven te stimuleren. Schiphol is een omgeving die inspireert en werkt voor de werknemers van vandaag.

Over het Real Estate team

Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk contact en een goede service.

Leasing Managers

Onze ervaren Leasing Managers zijn het eerste aanspreekpunt voor een persoonlijke toelichting of informatie over onze gebouwen. Neem gerust contact op voor een bezichtiging van één van onze gebouwen.

Leasing managers

Property Management

Een Property Manager is het eerste aanspreekpunt voor huurders en waarborgt een goede service. De Technisch Property Manager is verantwoordelijk voor alle technische aspecten van een gebouw.

Property Management

Duurzaamheidsspecialisten

Ons team van duurzaamheidsspecialisten houdt zich bezig met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. De BREEAM-certificering gebruiken zij als leidraad voor de ontwikkeling van ons portfolio.

Duurzaamheidsspecialisten

Actueel aanbod

Bekijk ons huidige aanbod en ontdek de ideale kantoor- of loodsruimte voor jouw bedrijf.

Plan een bezichtiging

Maak kennis met onze gebouwen op de meest centraal gelegen vestigingslocatie.

Blijf op de hoogte