Nieuws: Nieuwe Leasing Manager aan de slag!

Schiphol Commercial Real Estate verwelkomt Andrea Scepanovic in haar nieuwe functie van Leasing Manager. Bij de business area Commercial Real Estate is Andrea verantwoordelijk voor de verhuur van nieuwe kantoorontwikkelingen en bestaande kantoor- en bedrijfsruimtes.

Gepubliceerd op: 9 mei 2022

Andrea gaat aan de slag met de verhuur van gebouwen op alle business locaties van Schiphol: Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-zuid/zuidoost en Schiphol-Noord. Op deze business parken zijn ongeveer 500 bedrijven gevestigd met in totaal ruim 65.000 werknemers. De gebouwen voorzien samen in meer dan 213.000 m2 kantoorruimte en 274.400 m2 bedrijfsruimte. Andrea zal zich ook richten op de verhuur van de nieuwste en duurzaamste kantoorontwikkeling op Schiphol: THE GROVE, waar ruim 9.100 m2 v.v.o. aan kantoorruimte kan worden gehuurd door een enkele huurder of door meerdere huurders afzonderlijk.

Hiervoor is Andrea bijna 4 jaar werkzaam geweest bij de Capital Markets afdeling van Cushman & Wakefield. Daar voorzag ze haar klanten van strategisch acquisitie/dispositie advies van winkel, woningen en zorgvastgoed en transactieproces begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze commerciële vastgoedportefeuille? Dan kun je contact met Andrea opnemen via 06-21 19 74 14 of via andrea.scepanovic@schiphol.nl.