Nieuws  ·  18 januariEuronics International B.V. vestigt zich in The Base op Schiphol

Internationale allure

Euronics International B.V. heeft zich per 1 januari 2024 gevestigd in het Central Business District van Schiphol. Euronics gaat een unit van circa 409 m² huren op de derde verdieping in de toren The Base A. Deze kopunit heeft een prachtig uitzicht over de luchthaven. The Base is een hoogwaardig en duurzaam (BREEAM In-Use very good en energielabel A+) kantoorgebouw met een uitstekende bereikbaarheid via het OV en de auto en beschikt over vele faciliteiten. De internationale en nationale bereikbaarheid is de belangrijkste reden voor de keuze van Euronics voor Schiphol als vestigingslocatie.

The Base Schiphol vooraanzicht

Euronics is een internationale electronica retail groep opererend in 37 markten die innovatieve electronische producten aan consumenten verkoopt via een omni-channel aanpak. Ze ondersteunden hun retail leden in de groep door te focussen op product portfolio en inkoop synergie, operational excellence, best practices sharing en gezamenlijke marketing initiatieven. Euronics brengt ‘A human touch in a digital world’. Het kantoor zal hoogwaardig en duurzaam ingericht worden, zodat alle werknemers straks een aangename werkplek hebben en het kantoor een fijne ontmoetingsplek wordt, waar men zich snel thuis zal voelen.

Voor de totstandkoming van de huurovereenkomst werd Euronics begeleid door JLL en Schiphol Real Estate werd bijgestaan door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten (a Dils company), in collegiale samenwerking met CBRE.

Vestigingslocatie Schiphol

Er zijn bijna 500 bedrijven gevestigd op Schiphol met in totaal ruim 60.000 werknemers. De business locaties op Schiphol zijn het Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-Zuid/Zuidoost en Schiphol-Noord. De gebouwen op deze business parken voorzien samen in meer dan 224.520 m2 kantoorruimte en ca. 273.600 m2 bedrijfsruimte.

Over Schiphol Real Estate

De Real Estate business area van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Real Estate zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate.