Schipholfonds: Maakt dromen jonge sporters waar

Let op: De jeugdronde 2017 is afgelopen en nieuwe aanvragen worden niet meer behandeld.

Jeugdleden tussen 6 en 16 jaar oud, lid van een sportvereniging binnen het werkgebied van het Schipholfonds konden in september een aanvraag doen voor sportmaterialen voor hun club. Onderstaand de informatie over deze speciale actie, die inmiddels gesloten is.

Bekijk hier alle winnaars van de Schipholfonds jeugdronde 2017

Schipholfonds jeugdronde

Wat kan je allemaal vragen aan het Schipholfonds?

We kunnen niet alles opnoemen maar hier zijn een aantal voorbeelden: Doeltjes, baskets, volleybalnet, tafeltennistafel, matten of gymtoestellen, tennisballenkanon, hindernis, roeiriemen, boot, ballen, korven, oefenmateriaal, e.d. Als het maar voor jouw sportvereniging is en niet voor jou zelf!

Wie mogen er meedoen?

Alle jeugdleden tussen 6 en 16 jaar van alle sportverenigingen die gevestigd zijn binnen het werkgebied van het Schipholfonds.

Deze jeugdronde staat los van de gewone aanvraagprocedure en ook verenigingen die al een keer een donatie hebben gehad mogen meedoen.

Je hebt bedacht wat je wilt vragen en wat dan?

Eerst vraag je aan jouw club of zij jouw aanvraag goed vinden, want je hebt toestemming nodig van een bestuurslid van jouw vereniging.

Dan ga je uitzoeken wat het kost en waar je het kunt kopen. Je vraagt aan de leverancier een prijsopgave.

Belangrijk: je mag alleen een aanvraag doen voor sportmaterialen die minimaal € 200 en maximaal € 5.000 inclusief btw kosten. Dat kunnen ook meerdere dingen samen zijn.

Klik dan op aanvraagformulier. Dit formulier moet je helemaal invullen. Schrijf duidelijk op wat jouw wens is en waarom. Meer ruimte nodig? Gebruik een los papier, plaatjes en tekeningen mag je toevoegen.

Zorg ervoor dat je een uittreksel van de Kamer van Koophandel krijgt van je vereniging. En de prijsopgave van de leverancier.

Dan stuur je het ingevulde formulier met de bijlagen op:
via e-mail: info@schipholfonds.nl of per post: Stichting het Schipholfonds, Postbus 112, 1390 AC Abcoude.

Let op: Aanvragen voor de Schipholfonds jeugdronde 2017 worden niet meer behandeld. Bekijk hier alle winnaars!

Wat gebeurt er dan?

Alle goede aanvragen, vanaf de eerste die is ontvangen, worden opgeteld, totdat het beschikbare bedrag van € 50.000 is bereikt. Na 12 oktober maakt het bestuur bekend wie er allemaal een donatie krijgen.

Wat is een goede aanvraag? Als het sportmaterialen zijn die door heel veel kinderen gebruikt kunnen worden, echt nodig zijn en niet snel kapot gaan.
Wat is niet goed? Materialen die niet direct voor het sporten nodig zijn zoals bijvoorbeeld kleding en schoenen, prijzen, folders, meubels voor de kantine of de kleedkamers, e.d.

Belangrijk: als jouw wens wordt uitgekozen door het bestuur krijg je bericht en anders niet! De winnaars komen ook op onze website te staan.

Als je wint…

dan is het feest!! Er wordt een uitreiking georganiseerd op woensdag 22 november 2017, waarvoor jij, als je een van de winnaars bent, wordt uitgenodigd. En daarna gaat jouw wens in vervulling!

Meedoen?

Helaas is de Schipholfonds jeugdronde 2017 afgelopen en kun je dit jaar niet meer meedoen. Bekijk hier alle winnaars jeugdronde 2017 . Heb je nog vragen? Mail naar info@schipholfonds.nl of bel naar 06 46 19 88 18.