Bedrijfshulpverlening op de luchthaven: Veiligheidstrainingcentrum

Als er een ongeval plaatsvindt, brand uitbreekt of iemand onwel wordt, kan snelle en adequate hulp van levensbelang zijn. Om hieraan invulling te kunnen geven, bieden we diverse trainingen voor bedrijfshulpverleners op Schiphol aan. Let op: er zijn specifieke trainingen voor verschillende locaties op de luchthaven.

Initial training Bedrijfshulpverlener

Wil je bedrijfshulpverlener op Schiphol worden? Dan ontwikkel je tijdens deze training de benodigde basiskennis en -vaardigheden, zoals EHBO en reanimatietechnieken. Daarnaast leer je wat je moet doen bij een alarmsituatie, beginnende brand of ontruiming.

Meer informatie en inschrijven >

Recurrent training Bedrijfshulpverlener

Als je bedrijfshulpverlener op Schiphol bent, is het belangrijk dat je je kennis en vaardigheden jaarlijks opfrist. Zo weet je zeker dat je de laatste richtlijnen en technieken kent, en ben je altijd goed voorbereid op je taak.

Meer informatie en inschrijven >

Initial training Bedrijfshulpverlening voor unitleiders

Word je als unitleider verantwoordelijk voor een goede bedrijfshulpverlening op Schiphol, dan leer je in deze training hoe je jouw rol zo goed mogelijk kunt vervullen. Je leert hoe je mensen kunt aansturen, ontdekt welke voorbereidingen er nodig zijn om BHV goed in te zetten en maakt kennis met de benodigde technische hulpmiddelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de training zo concreet mogelijk gemaakt.

Meer informatie en inschrijven >

Recurrent training Bedrijfshulpverlening voor unitleiders

Ben je unitleider binnen de BHV-organisatie op Schiphol? Fris met deze eendaagse recurrent training je kennis en vaardigheden op, zodat je altijd goed voorbereid bent op je taak. Casussen uit de praktijk maken de training zo concreet mogelijk.

Meer informatie en inschrijven >

Initial training Bedrijfshulpverlening op het platform

Als je op het platform werkt en bedrijfshulpverlener wilt worden, biedt deze training je alles wat je nodig hebt. Je leert de basiskennis en -vaardigheden van BHV, toegepast op de unieke situatie van het platform. Zo weet je precies wat je moet doen als er tijdens je werk iets gebeurt.

Meer informatie en inschrijven >

Recurrent training Bedrijfshulpverlening op het platform

Ben je bedrijfshulpverlener op het platform, dan is het belangrijk dat je je kennis up-to-date houdt. Dankzij deze eendaagse, praktijkgerichte herhalingstraining weet je altijd wat je moet doen als er iets mis gaat op het platform.

Meer informatie en inschrijven >

Initial training Bedrijfshulpverlening op luchthavenlocaties

Meld je aan voor deze training als je bedrijfshulpverlener wilt worden in de terminal, een vrachtloods, hangar of ander luchthavengebouw. Je leert dan alle basisprincipes van bedrijfshulpverlening, aangevuld met acties, regels en richtlijnen voor jouw specifieke werkomgeving.

Meer informatie en inschrijven >

Recurrent training Bedrijfshulpverlening op luchthavenlocaties

Ben je bedrijfshulpverlener in de Terminal, een vrachtloods, hangar of ander luchthavengebouw? Dan is het belangrijk dat je locatiegebonden BHV-kennis up-to-date blijft. Volg daarom deze jaarlijkse herhalingstraining.

Meer informatie en inschrijven >

Initial training Kleine blusmiddelen

Tijdens de initial training Kleine blusmiddelen krijg je uitleg over verschillende soorten branden en leer je kleine blusmiddelen op een veilige manier te gebruiken. Dat maakt de training relevant voor iedereen die in zijn werkomgeving met brand te maken kan krijgen.

Meer informatie en inschrijven >

Recurrent training Kleine blusmiddelen

Heb je de basistraining Kleine blusmiddelen al eerder gevolgd en wil je je kennis en vaardigheden graag eens opfrissen? Na deze herhalingstraining weet je weer precies wat je moet doen wanneer er ergens brand ontstaat.

Meer informatie en inschrijven >