Schiphol-Oost: Community of curious companies

Werken pal naast het platform, met uitzicht op de vliegtuigen en skyline van de luchthaven? Schiphol-Oost is een dynamische plek die via de ring A10 (5 minuten) en het Amsterdamse bos in directe verbinding staat met onze hoofdstad. Daarnaast rijden er verschillende bussen naar Schiphol Plaza (10 minuten), met het NS-station en de vertrek- en aankomsthallen.

Kantoorgebouwen als Caravelle, Tristar, General Aviation Terminal en Constellation zitten vol grote en kleine huurders met groei en innovatie in hun DNA, zoals Perfetti van Melle, KLM, Nest werkplekken en XXS.

Schiphol-Oost. Follow your curiosity

Wil je weten hoe Schiphol-Oost zich ontwikkelt en wie er zoal in dit business park zijn gevestigd? Geef je over aan je nieuwsgierigheid en bekijk de korte video’s.

Schiphol Oost. Follow your curiosity.

Curiosity meets space

Er is een wijds uitzicht, altijd plek om te parkeren en een inspirerende werkplek voor iedereen. Ook is er ruimte voor ontwikkeling.

Curiosity travels easily

Met de auto ben je er binnen vijf minuten vanaf de Amsterdamse ring (A10). En het openbaar vervoer heeft directe busverbindingen met Amstelveen, knooppunt Noord en Schiphol Plaza met het NS-station. De luchthaven, die ligt naast de deur.

Curiosity comes with extras

Schiphol-Oost blijft in ontwikkeling. Van uitstekende basisfaciliteiten tot vooruitstrevende technologie en duurzame oplossingen: alles is erop gericht om te werken, vergaderen, ontspannen en ontmoeten.

Curiosity connects

In de veelzijdige kantoorgebouwen en het uitnodigende buitengebied draait alles om ondernemen, inspireren en ontmoeten. Spot Schiphol speelt daarbij een belangrijke rol. Deze community voor iedereen die op Schiphol werkt, organiseert samen met haar leden jaarlijks meer dan 70 evenementen.

Aanbod Schiphol-Oost

schiphol oost

Alle beschikbare kantoorruimte op Schiphol-Oost staat voor je op een rij. Bekijk de mogelijkheden in de bijzondere gebouwen: Caravelle, Tristar, Constellation en de General Aviation Terminal.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Wij helpen je graag.