Ondernemen vanaf een A-locatie

Als je zoekt naar een nieuwe vestigingslocatie voor je bedrijf kijk dan ook naar de mogelijkheden op Schiphol. De business parken op de luchthaven zijn uitstekend bereikbaar en het aanbod van kantoren en bedrijfsruimte is divers. In de gebouwen op Schiphol vestigen grote én kleine bedrijven, die (inter)nationaal zaken doen, zich graag en komen hun werknemers hier met plezier werken en ontmoeten.

✓ Bruisende AirportCity waar mensen graag werken
Schiphol is een gewilde hublocatie, waar al ruim 500 (inter)nationale bedrijven zich hebben gevestigd. Omdat mensen er graag werken, makkelijk komen en steeds nieuwe connecties maken.

✓ Altijd optimaal verbonden met binnen- en buitenland
Je bedrijf is extreem goed bereikbaar op deze locatie: leveranciers, klanten en collega’s die op Schiphol aankomen, staan binnen vijf tot tien minuten voor je deur. Hier kun je alle kanten op.

✓ Voorzieningen waar collega’s en klanten vrolijk van worden
Bij de keuze van een vestigingsplek stellen organisaties steeds hogere eisen aan duurzaamheid, bereikbaarheid en flexibiliteit. Ook de juiste faciliteiten spelen een belangrijke rol. En dat aanbod is op Schiphol zeer uitgebreid.

✓ Inspiratie en samenwerking in een actieve business community
Nieuwe perspectieven, verrassende inzichten, kruisbestuiving, inspiratie, samenwerking en gezelligheid: Spot Schiphol Community biedt het allemaal. Let’s connect!

Het aanbod voor jou op een rij

Of je nu een duurzaam kantoor wilt, een grotere loods nodig hebt of een comfortabele flexplek zoekt: het aanbod is divers en past bij ieder bedrijf. In vier veelzijdige business parken ontwikkelen gevestigde corporates, ambitieuze ondernemers en veelbelovende scale-ups zich zij aan zij. Zo zijn Schiphol Central Business District en Schiphol-Oost het zakelijk hart van de luchthaven. Schiphol-Zuidoost en Schiphol-Noord vormen het logistiek centrum van de luchthaven. Bekijk zelf welk gebouw bij jouw business past.

Liever persoonlijk contact!

Leasing Managers Charlotte Rox en Andrea Scepanovic kunnen je ook helpen bij je zoektocht naar de perfecte vestigingsplek voor jouw bedrijf. Maak je wensen en eisen aan Charlotte of Andrea bekend, dan kunnen ze de mogelijkheden voor je inzichtelijk maken. Ze denken graag met jouw business mee.