Nieuws  ·  4 maartWTC Schiphol Airport sluit overeenkomst voor nieuw hoofdkantoor Aegon

World Trade Center Schiphol Airport (WTC SA) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aegon Corporate Center voor de huisvesting van het nieuwe hoofdkantoor van verzekeraar Aegon. De huurovereenkomst gaat in per 1 augustus 2024 en omvat ruim 7.300 m² v.v.o. aaneengesloten kantoorruimte.

World Trade Center Schiphol Airport

Het internationale karakter en de bruisende community van Schiphol sluiten goed aan bij Aegon. Door de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid met ieder vervoersmiddel, is het nieuwe hoofdkantoor makkelijk te bereiken voor medewerkers van de Nederlandse organisatie en medewerkers die van en naar het buitenland reizen. Met state-of-the-art voorzieningen, de strategische ligging en een inspirerende werkomgeving biedt WTC SA een ideaal platform voor bedrijven die streven naar groei en succes. De komst van Aegon, met ingang van 2025, betekent een versterking van de gemeenschap van bedrijven binnen het WTC SA en verbreding van de diversiteit en dynamiek in het kantoorgebouw.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst is WTC SA bijgestaan door NL real estate – Knight Frank.

WTC Schiphol Airport

Kantorencomplex WTC Schiphol Airport is direct verbonden met de luchthaven terminal, het NS-station en Schiphol Plaza. Huurders in het kantoor kunnen gebruikmaken van vele faciliteiten zoals een Hospitality Desk, horecaconcepten zoals de Fortune Bar, Stach en Juliet’s Kitchen, een Business & Conference Center, flexwerkplekken en verschillende ontspanningsruimtes. Het WTC Schiphol Airport is een hoogwaardig kantoorpand met een BREEAM In-Use Very Good- en WELL Gold certificering en energielabel A+/A++.

WTC Schiphol Airport, met een totaal oppervlak van 56.285 m2 v.v.o. kantoorruimte, is een belegging van Schiphol Real Estate, onderdeel van Schiphol Group en van het Nederlandse kantorenplatform dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management.