Nieuws: Spacemaker

Gepubliceerd op: 25 april 2017

Spacemaker: Hét uitwisselingsplatform voor kantoorruimte

Heb je incidenteel behoefte aan extra kantoorruimte? Of is het net andersom en beschik je juist over kantoorruimte die weleens een paar uur leeg staat? Maak dan kennis met Spacemaker: hét digitale platform voor tijdelijke kantoorruimte voor en door bedrijven op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Kantoorruimte huren via Spacemaker

Binnen Schiphol is de vraag naar kantoorruimte groot. Heb jij ook behoefte aan extra ruimte voor bijvoorbeeld een paar uur of wellicht een hele dag? Dan kun je gemakkelijk een ruimte boeken via het platform. Tegen een aantrekkelijk uurtarief.

Geef op Spacemaker aan wanneer je een ruimte nodig hebt en voor hoeveel personen deze geschikt moet zijn. Op basis van de beschrijving en de foto’s, kies je de ruimte die het best bij jouw meeting past. Vandaag nog ruimte nodig? Ook last-minute boekingen zijn geen probleem. Je maakt een ‘request to book’ aan, daarna checken wij of de ruimte nog beschikbaar is bij de aanbieder.

Het platform groeit hard, onlangs is er weer een aantal ruimtes toegevoegd. Hieronder vind je een greep uit het nieuwe aanbod.

Kantoorruimte op Schiphol:

  • Een boardroom in het WTC Schiphol Airport aangeboden door IQ-Nexus,
  • Een ruime gastvrije trainingsruimte bij het Luchtvaartcollege Schiphol in The Base
  • Vergaderen bij het innovatieve theGROUNDS op Schiphol Oost.

Kantoorruimte op Rotterdam The Hague Airport:

  • Houd je meeting in de White Room in het terminalgebouw van Rotterdam The Hague Airport
  • Vergaderen met een select gezelschap in de Black Room in het terminalgebouw

Kantoorruimte nodig? Kijk hier voor het volledige aanbod of direct boeken

Kantoorruimte verhuren via Spacemaker

Naast het huren van ruimte, is het ook mogelijk je kantoorruimte, tijdelijk ter beschikking stellen aan andere bedrijven binnen Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Jouw ruimte wordt dan bijvoorbeeld gebruikt voor een meeting, presentatie, workshop of brainstormsessie en jij krijgt hiervoor een vergoeding.

En het mooie is dat je er zelf niet veel tijd in hoeft te steken. Wil je een ruimte verhuren, dan doorloop je bij je registratie onderstaande stappen.

Kortom: Spacemaker zorgt voor de match, jij kunt je richten op het runnen van je business!

Interesse?

Heb je kantoorruimte nodig, of wil je jouw ruimte via Spacemaker beschikbaar stellen? Meld je vandaag nog aan.