Nieuws: Nieuwe huurders in kantoorgebouw Columbus op Schiphol

Gepubliceerd op: 29 mei 2018

Columbus is het enige multi-tenant kantoorgebouw midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’. Een bijzonder gebouw met markante architectuur waarin Schiphol Real Estate drie nieuwe huurders heeft gecontracteerd voor ruim 1.600 m2 kantoorruimte.

Cargonaut & Panasonic

De nieuwe huurders die in april hun intrek hebben genomen zijn Cargonaut en Panasonic Avionics Corporation. Cargonaut is regisseur van informatiestromen voor luchtvracht van en naar Schiphol waarmee zij ketenpartijen en douane ontzorgt. Zij hebben circa 850 m² opgenomen en zijn bij deze huurtransactie begeleid door CBRE. Panasonic Avionics Corporation huurt circa 400 m2 voor hun activiteiten op het gebied van ‘inflight entertainment en global communication’.

Gaston Schul Group

In juni 2018 neemt familiebedrijf Gaston Schul Group ook haar intrek in Columbus. Op circa 365 m2 kantooroppervlakte voeren zij werkzaamheden uit op het gebied van douane en overige grensoverschrijdende afhandelingen. Schipholland Makelaars heeft deze huurtransactie begeleid.

Schiphol Cargo World

Schiphol Cargo World is een gebied dat zich kenmerkt door de grote logistieke afhandeling van luchtvracht, jaarlijks maar liefst 1,75 miljoen ton. Het kantoorgebouw Columbus is het enige gebouw in dit gebied dat enkel en alleen bestaat uit kantoorruimten. Alle andere gebouwen zijn een combinatie van loods en kantoor of hebben een puur logistieke bestemming. Schiphol Cargo World ligt ten zuidoosten van de luchthaven en is via de N201 direct verbonden met de snelwegen A4, A5 en A9.

Interesse in kantoorruimte?

Heeft u ook interesse in kantoorruimte op Schiphol dan kunt u zich oriënteren middels het kantooraanbod op onze site. Of contact met Schiphol Real Estate opnemen via telefoonnummer 020 – 601 21 08.