Nieuws: Nest: Flexibele werk- en vergaderruimtes op Schiphol

Gepubliceerd op: 26 april 2018

Schiphol Oost is weer een inspirerende, werklocatie rijker! Speciaal voor zzp’ers, groeiende start-ups en ambitieuze organisaties. In juli opent Nest, werkplekken voor groeiers, haar deuren. Het flexibele en laagdrempelige kantoorconcept biedt ondernemers kantoorruimtes die meegroeien met haar ambities, vergaderplekken die het beste in een sessie naar boven halen en de beste koffie van de gehele omgeving. Meer weten of interesse in een plek?

Ruim 1.500 m² werk- en vergaderruimte, dat biedt Nest in Gebouw 144 op business park Schiphol Oost. Scherp geprijsd en geschikt voor iedereen. Het kloppend hart bevindt zich op de begane grond direct bij de entree. De centrale werkruimte is een inspirerende horecavoorziening in samenwerking met De Huismeesters, de ontmoetingsplek voor ondernemende zzp’ers, spannende start-ups en gretige organisaties. Je kunt er gewoon binnenlopen met je laptop en hier lekker gaan zitten werken. Dat kost niets. Liever een eigen kantoor? Nest verhuurt ze in allerlei soorten en maten. Dankzij het flexibele afnamemodel kunnen huurders voor korte periodes beslissen hoeveel werkplekken ze nodig hebben. Zo betaal je nooit te veel.

Hein Langendijk van Nest: “Wij hanteren een oer nuchtere Nederlandse handelsgeest. Als het niet nodig is, doen we het niet. Als we het ergens anders goedkoper of beter kunnen krijgen, doen we het wel.”

Flexibel werken en vergaderen

Door de toevoeging van Nest, werkplekken voor groeiers is business park Schiphol Oost nóg veelzijdiger geworden. Zo speelt Schiphol Real Estate in op de groeiende vraag naar flexibele vergader- en kantoorruimtes vanuit de bedrijven uit het business park. Ook bieden we jonge ondernemers op deze manier goed bereikbare werkplekken met veel parkeergelegenheid en allerlei winkels en faciliteiten in de directe omgeving