Nieuws: Inspiratie binnen én buiten kantoor(m)uren

Schiphol Real Estate faciliteert persoonlijke groei, inspiratie, kennisuitwisseling en meer

De perfecte balans vinden tussen werk en privé is een uitdaging voor velen. We willen overal energie uit halen, goed presteren, blijven leren én genoeg ontspannen. Een heleboel wensen, zowel binnen als buiten de kantoor(m)uren. Schiphol speelt met verschillende evenementen en faciliteiten in haar business parken, goed in op deze zakelijke en persoonlijke behoeften.

Uitgebreide fiets- en sportfaciliteiten

Uitgebreide fiets- en sportfaciliteiten

Gepubliceerd op: 3 december 2019


We weten het eigenlijk allemaal wel: voldoende bewegen is goed voor lichaam en geest. En daar heb je in je werk ook profijt van: je bent stressbestendiger, komt makkelijker op nieuwe ideeën en hebt meer energie. Op de fiets naar werk gaan is al een goede start van je dag en uiteraard is Schiphol Central Business District goed bereikbaar met de tweewieler. Er staan daarnaast volop deelfietsen voor je klaar om bijvoorbeeld onder werktijd naar een externe afspraak te gaan. Zin in nog meer sportiviteit? In de sportscholen op Schiphol kun je trainen op jouw manier en op jouw tijdstip. Grote kans dat je hier ook nog nieuwe (zakelijke) contacten legt. Win-win!

Evenementen voor persoonlijke en zakelijke groei

het-gebied-Schiphol-beeldartikel2

Naast voldoende beweging is het natuurlijk ook goed om jezelf mentaal te blijven uitdagen en jezelf te blijven ontwikkelen. We zijn immers nooit uitgeleerd. Tijdens evenementen georganiseerd door de actieve Spot Schiphol Community is er veel ruimte voor verdieping. Bijvoorbeeld tijdens lezingen in samenwerking met TEDx en The School of Life, waarin professionele thema’s en zingevende levenslessen de revue passeren. Een verrijking voor de geest, op een steenworp afstand van je bureau.

Spel en ontspanning om de hoek

het-gebied-schiphol-beeldartikel3

Soms heb je onder werktijd even een break nodig. Je werkroutine onderbreek je gemakkelijk met een potje tafelvoetbal of tafeltennis in de break-out rooms in de kantoorverzamelgebouwen. Of haal de spanning van de werkdag uit je schouders tijdens een goede stoelmassage. Adem in, adem uit, en je kunt met nieuwe energie weer aan de slag.

Een afwisselende werkomgeving met volop contacten

het-gebied-schiphol-beeldartikel4

Ken je dat? Je wilt je blik verruimen aan een ander bureau of met een ander uitzicht. Het opzoeken van zo’n (werk)plek, al is het maar voor even, kan wonderen doen voor je energieniveau, stemming en productiviteit. Strijk bijvoorbeeld neer in de stijlvolle Fortune Bar of in het lichte Atrium van The Base. Deze plekken in de business parken van Schiphol zorgen voor nieuw perspectief. En tussen twee afspraken in loop je - voor de afwisseling - nog even bij een foodtruck langs om een nieuwe smaak aan je dag te geven. Eet smakelijk!

Kunst en innovatie ten overvloede

het-gebied-schiphol-beeldartikel5

Houd je ogen nog héél even van het beeldscherm af, want buiten in het dynamische Schipholterrein zijn nog een aantal pareltjes verstopt. Met het lopen van de speciale street art-ronde bijvoorbeeld zie je de kunstzinnige kant van het business park. Je kunt je ontdekkingstocht afmaken door naar het publieksplein The Square te lopen en jezelf (en je telefoon) op te laden op de solar bench. Geen twijfel dat je - letterlijk en figuurlijk - opgeladen weer teruggaat naar je werkplek.

Meer weten over wat Schiphol zo’n inspirerende werkplek maakt en de evenementen die georganiseerd worden? Lees hier alles over de dynamische Spot Schiphol Community.