Nieuws: Het zijn de vele extra’s die het doen

Een kantoorlocatie die faciliteert, innoveert en inspireert

Welke wensen hebben organisaties en hun professionals als het gaat om hun werklocatie? De trend is dat organisaties meer willen dan een vestigingslocatie die alleen ‘een werkplek’ biedt. Denk daarbij aan faciliteiten, service en innovaties. Dan heeft jouw organisatie immers alle tijd om zich volledig te focussen op ambities waarmaken en doelen bereiken.

Gepubliceerd op: 22 juni 2021

Neem bijvoorbeeld de basisbehoefte aan service bij vragen, een klacht of storing. Een vast aanspreekpunt helpt hierbij. Heb je daarnaast behoefte aan inzicht in het gebruik en verbruik van je kantoor, zodat je het nog slimmer kunt inzetten? Hiervoor zijn moderne technologieën een uitkomst, in de smart buildings. Deze slimme technologieën kunnen ook bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van de professionals die werken in jouw organisatie. Denk aan het flexibel kunnen regelen van lichtintensiteit en verwarming op diverse plekken in het gebouw en het boeken van een vergaderruimte, allemaal heel gemakkelijk via een gebruiksvriendelijke app. Op Schiphol AirportCity zijn een direct aanspreekpunt én slimme toepassingen volop aanwezig.

Flexibele werk- en vergaderplekken

Flexibiliteit is - naast de locatie - cruciaal bij de keuze voor een kantoorlocatie. Voor iedere organisatie is het belangrijk in te kunnen spelen op veranderende behoeften en trends. Je wilt gebruik kunnen maken van aanvullende faciliteiten als flexplekken en flexibele vergaderruimtes in de directe omgeving van het eigen kantoor. Bij voorkeur gebruik je ze ‘op maat’, op het moment dat je ze nodig hebt. Schiphol Central Business District voorziet hierin.

Ontmoetingsplekken die inspireren

Maar er is meer dat de kantoorlocatie van nu aantrekkelijk maakt. Service en innovatie in en om jouw kantoor is één, maar de professionals in jouw organisatie laten zich graag inspireren of willen zich even ontspannen, binnen én buiten de kantoor(m)uren. Bijvoorbeeld door een veelzijdig aanbod van plekken die zowel geschikt zijn voor zakelijke als persoonlijke ontmoetingen. En wat dacht je van een actieve community die tal van evenementen organiseert (Spot Schiphol) waar je met vakgenoten van gedachten kunt wisselen en waar je je kunt laten inspireren op zakelijk en persoonlijk vlak?

Schiphol Central Business District

Een belangrijk detail: voor het creëren van een vestigingslocatie die faciliteert, innoveert en inspireert heb je slagkracht nodig. Een gebiedsregisseur die alles overziet en snel kan inspelen op trends en ontwikkelingen. Een eigenaar die investeert, coördineert en in gesprek gaat met alle gebruikers. Schiphol Real Estate is zo’n gebiedsregisseur. Zij is eigenaar van het gehele zakelijke gebied op Schiphol, dat bestaat uit meerdere businessparken met kantoorgebouwen, logistieke gebouwen en een keur aan faciliteiten en innovaties.

De gebiedsregisseur op Schiphol draagt zorg voor alle gebouwen en de leefruimte daaromheen en biedt service aan haar gebruikers. Heb je een vraag of initiatief: Schiphol Real Estate is zelf aanwezig op Schiphol, dus altijd dichtbij. Haar ambitie? Ze creëert een AirportCity, waarin bedrijven zich graag vestigen en waar mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken.

Wil je meer weten over de vestigingsmogelijkheden of innovaties in onze kantoorgebouwen en werkgebieden? Dan horen Leasing Managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) graag van je.