Nieuws: Actieve community op Schiphol

Gepubliceerd op: 13 maart 2018

De periode rondom de Kerstdagen is het ideale moment om samen te komen. Dat hebben de community leden op Schiphol dan ook gedaan. Op donderdagochtend 14 december heeft op zowel Schiphol Central Business District als op Schiphol Oost een feestelijk kerstontbijt plaats gevonden. Spot Schiphol (de community op Schiphol) heeft beide events georganiseerd. Bekijk hier de leuke foto’s.

Kerstontbijt Schiphol Central Business District

Meer dan 400 gasten genoten tegelijkertijd van het kerstontbijt in The Base. In het Atrium en de lange hal, die de verschillende torens verbindt, stond een feestelijk gedekte tafel van maar liefst 120 meter. De bezoekers waren enorm enthousiast en 54 bedrijven waren vertegenwoordigd.

Kerstontbijt Schiphol Oost

Het kerstontbijt op Schiphol Oost vond plaats in een andere setting. In ‘Huiskamer Oost’ hebben ruim 90 bewoners het kerstontbijt bijgewoond. Alle picknicktafels, banken en zithoekjes waren gevuld met community leden die genoten van een sapje, verse koffie, stukje kerststol of een heerlijk belegd broodje. Huiskamer Oost zit naast de nieuwe geopende AH to go in Tristar 3.

Op Schiphol

Werken op Schiphol biedt vele extra’s. Ben je benieuwd naar ons kantooraanbod? Kijk dan hier of neem direct contact met ons op via 020-601 2888.