Nieuws: Stage lopen of afstuderen op Schiphol

Woon je dichtbij Schiphol en moet je stage lopen voor je school of studie? Op de luchthaven hebben we meer dan 100 verschillende stageplekken: van IT en communicatie tot bouwprojecten op airside. Je bent van harte welkom om ervaring bij ons te komen opdoen.

Gepubliceerd op: 10 februari 2020

Schiphol als startpunt voor carrières

Schiphol is een grote werkgever in de regio en een plek waar studenten uit het hele land belangrijke werkervaring opdoen. Van mbo’ers tot hbo’ers en wo’ers: we zijn altijd op zoek naar talenten die een vliegende start in hun werkveld willen maken. Zoals Cher van Slobbe (24), die hier een afstudeeronderzoek doet voor haar master Strategic Product Design aan de TU Delft.

“De luchthaven is een complexe logistieke hub, die oneindig veel aanknopingspunten voor onderzoek biedt. Ik verdiep me in de logistieke processen achter producten die na de douane worden verkocht. Denk bijvoorbeeld aan de miljoenen waterflesjes die er jaarlijks over de toonbank gaan. Hoe kan logistiek op en rond Schiphol efficiënter worden ingericht, en welke kansen liggen er om de reizigerservaring in de terminal te verbeteren? Ik heb zo’n honderd dagen om die puzzel te leggen!”

Ook interesse in een stage, traineeship of startersfunctie op Schiphol? Lees meer en kom in actie