News: Uitnodiging: Bewonersavond PFAS op Schiphol

Update donderdag 27 juni 2024: Vanwege de EK-wedstrijd van het Nederlands elftal op dinsdag 2 juli wordt op verzoek de bewonersavond over PFAS op Schiphol verplaatst. We vinden het belangrijk dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om de bijeenkomst bij te wonen. De nieuwe datum van de bijeenkomst is woensdag 17 juli.

Op woensdag 17 juli organiseert Schiphol een informatieavond over PFAS-houdende grond op Schiphol. Tijdens deze bijeenkomst kunnen omwonenden en andere belangstellenden terecht met al hun vragen en zorgen over PFAS op Schiphol. Naast Schiphol Group zijn ook andere relevante partijen deze avond aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Tijdelijke depot schone grond

Published on: 18 June 2024

Woensdag 17 juli 2024

Locatie:
Dorpshuis De Vluchthaven
Schipholweg 649, 1175 KR Lijnden

Programma

18:30 uur Inloop en ontvangst

19:00 uur Welkom en inleiding – Sybren Hahn, Executive Director Infrastructure
Presentaties:

  • PFAS op Schiphol – Annemarie van Biemen, Senior Soil Specialist (Schiphol)
  • Oplossing PFAS op Schiphol – Katelijne de Wolf, Projectmanager (Schiphol)
  • Grondreinigingsinstallatie – Jochem Bloemendaal, Sr. Environmental Engineer (DEME Environmental NL)

20:30 uur Informatiemarkt (diverse stands van onder andere Schiphol, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en Hoogheemraadschap van Rijnland)

21:30 uur Einde

Aanmelden

Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden door te mailen naar pfasvragen@schiphol.nl (o.v.v Aanmelding informatiebijeenkomst d.d. 17 juli 2024). Kort voor de bijeenkomst ontvang je een bevestiging van je inschrijving.

Heb je op dit moment al prangende vragen? Neem een kijkje op www.schiphol.nl/pfas. Hier vind je al veel informatie. Als je specifieke vragen hebt die je hier niet terugvindt, laat het dan aan ons weten. Dan proberen we daar tijdens de bijeenkomst antwoord op te geven.