News: Werkzaamheden P40 vanaf 11 maart 2024

Maandag 11 maart, 2024 wordt er begonnen met grootschalige onderhoudswerkzaamheden op P40. Deze werkzaamheden omvatten onder andere het vernieuwen van de asfaltdeklaag, het op hoogte brengen van de putten en het aanbrengen van nieuwe markeringen. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk voor het kunnen blijven bieden van een goede en veilige parkeervoorziening.

Published on: 5 March 2024

Vanwege de invloed van het weer op de voortgang van de werkzaamheden, met name op het asfalteren, is er bewust voor gekozen om de werkzaamheden in het voorjaar te laten plaatsvinden en net voor de grote drukte van de meivakantie.

Om de bouwtijd en overlast zoveel mogelijk te minimaliseren worden de werkzaamheden in één fase uitgevoerd. Parkeren voor P40 gebruikers zal tijdelijk op het naastgelegen P3 terrein plaatsvinden. Hiervoor wordt een aangepaste in- en uitgang en rijroute gemaakt richting P3. Tevens wordt er een veilige looproute gecreëerd richting de bestaande P40 bushaltes.

Planning en werktijden

De werkzaamheden nemen een aantal weken in beslag en zijn gepland vanaf maandag 11 maart 07.00 uur tot en met vrijdag 12 april 17.00 uur. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd tussen 07.00 en 16.00 uur. De verkeersmaatregelen zijn de gehele periode 24 uur per dag, 7 dagen per week van kracht.

werkzaamhedenp40

Faciliteiten

Gedurende de werkzaamheden:

  • zijn er geen laadmogelijkheden voor elektrische auto’s;
  • is er geen eco-gedeelte;
  • zijn er tijdelijke alternatieve parkeerplaatsen geduid, zo dicht mogelijk bij de bushalte, voor minder validen en medische ontheffingen.

Bereikbaarheid nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten kunnen altijd op de plaats van bestemming komen.

Vragen, opmerkingen, overlast?

We zijn ons ervan bewust dat de werkzaamheden enige overlast kunnen geven. Wij danken je voor je begrip!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met 088-400 8087 (BAM Infra). Dit nummer is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.